Начало » Здраве, Интервю

Проф. Артур Херцог: Почти съм сигурен, че победихме рака!

Публикувано от:  на септември 30, 2014 Няма коментари

Проф. Артур Херцог: Почти съм сигурен, че победихме рака!

Проф. Артур Херцог: Почти съм сигурен, че победихме рака!

Лекарят предлага нов метод за борба с коварната болест.

Всяка година светът намалява със 7,5 милиона души, които умират от рак. Днес в България пристигна един от изявените руски онколози проф. Артур Херцог, автор на нова методика за унищожаване на туморите с електрони. В продължение на много години той работи над тази своя методика, която е нарекъл електронно-химическа електролиза. Или казано по-просто – разтваряне на туморите по електронно-химичен път. Той е открил начин, по който електроните могат да се управляват така, че да проникват в центъра на раковите клетки и да ги убиват, без да наранят здравите. Професорът ще остане в България до 8 октомври. Предстоят му разговори с колеги, с представители на Министерството на здравеопазването по повод намерението му да изгради клиника в България, в която да прилага новия си метод за унищожаване на туморите.

– Проф. Херцог, от много години работите върху проблемите, свързани с лечението на рака. Докъде стигнахте?
– Мисля, не, почти съм сигурен, че победихме рака. Един от неговите основни проблеми са метастазите. Това са т.нар. дъщерни тумори, които трябва да се унищожават колкото се може по-бързо. Както е известно, болните от рак много рядко умират от самия тумор, тях ги убива разпространението на тези дъщерни образувания. Това са метастазите, които увреждат всички органи в тялото. И аз смея да твърдя, че моят метод е най-щадящият за организма метод, с който спокойно могат да се комбинират и другите различни стандартни и алтернативни принципи за въздействие върху туморните клетки.

– Не говорим за скалпел, нали?
– Не, разбира се! При моята т.нар. ЕСТ-терапия на рака, туморните клетки се унищожават с помощта на електроди, чието излъчване предизвиква разтварянето на туморните клетки, които за много кратко време некротизират. В същото време здравите клетки остават незасегнати. Вече имаме опита, доказали сме, че по тази начин болният от рак може да бъде излекуван напълно и това ни дава основание да твърдим, че сме победили рака. Имаме необходимата апаратура, както и обучени специалисти, които са в екипа ми.

– Каква е целта на посещението ви в България?
– Да проуча как стоят нещата с отварянето на специализирана клиника за лечение на рака. Имам осигурени инвеститори, имам необходимата апаратура и специалисти, трябва да видя какви са възможностите и от страна на вашите закони.

– Проф. Херцог, това, което казвате, е обнадеждаващо. Колко може да струва лечението по вашия метод?
– Готов съм да разговарям с всеки от вашата страна, който пожелае това. Отседнал съм в хотел „Тракия” в София, телефонът за връзка с мен е 02 8017921. Тук ще съм до 8 октомври. А що се касае до стойността на лечението, мога да кажа само ориентировъчни цифри – според това колко напреднал е стадият на болестта и колко облъчвания ще трябва да се направят. Целият процес ще струва от 350 до 700 евро най-много.

Интервю: Тодорка Николова
Източник: blitz.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.