Начало » Лайфстайл

Българи матираха китариста на Стинг – Доминик Милър

Публикувано от:  на май 21, 2014Няма коментари

Доминик Милър - китарист на Стинг

Доминик Милър – китарист на Стинг

Китариста на Стинг – Доминик Милър е възхитен от културата ни.

Китаристът на Стинг – Доминик Милър, разкри, че българи са го били на шах в градинката пред Народния театър. Музикантът пристигна отново у нас, за да представи новия си албум Ad Hoc с лайв банда, пише “Телеграф”.

“Разходих се малко и видях едни хора да играят шах. Аз много обичам, така се разтоварвам. Когато нямам противник срещу мен, играя с компютъра. Така че реших да се пробвам срещу българите, но познайте – те ме биха. Много са добри”, разказа обявеният за един от най-добрите китаристи на всички времена.

“Винаги като дойда в България и си прекарвам страхотно. Още като организирахме турнето ми, казах на мениджъра – задължително трябва да отидем в София. Спомняма си всяко едно идване тук. Бил съм три пъти заедно със Стинг и три пъти сам”, сподели Милър. Той разкри, че обожава българските меломани, но и като цяло усещането и вибрациите на столицата ни. “Мисля, че българите имат стабилно музикално образование. Тук представям неща, които не бих си позволил да направя другаде. В България хората се отличават с интелект за музиката. Това може би идва от ДНК-то на народа и историята”, похвали ни китаристът и допълни, че въпреки че повечето българи не свирят на музикален инструмент, те имат ухо за хубавата музика.

Роденият в Буенос Айрес музикант сподели, че не обръща особено внимание на традиционните ястия в различните държави, но си спомня, че тук имаме хубав зехтин, въпреки че не се произвежда в България. “С удоволствие бих дошъл на почивка в България, но всички винаги са талкова заети. Имам 6 деца и всяко едно е самостоятелно вече – има си собствен живот”, допълни още Милър.

Източник: blitz.bg


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.