Начало » Лайфстайл

Ивайла Бакалова, Бориса Тютюнджиева, Косъма, двама бивши национали и още 13 души, жадни за пари и слава, влизат в “Къртицата 2”

Публикувано от:  на февруари 24, 2014 Няма коментари

Ивайла Бакалова, Бориса Тютюнджиева, Косъма, двама бивши национали и още 13 души, жадни за пари и слава, влизат в "Къртицата 2”Тази вечер стартира риалити шоуто “Къртицата” по Тв7. Общо 18 души ще се борят за голямата награда от 250 хиляди лева.

От шоуто са подготвили представянето им с кратки визитки. Ето го и него:

18 супергерои влизат в „Къртицата 2: Разтърсване”

Александър Алексиев-Сано е на 36 години. По професия е актьор, режисьор и музикант. Роден е в Асеновград и има “романтичен” арменско-френско-италиански корен. Щастливо НЕженен с 2 деца е. Земеделието му е хоби, а най-много се страхува от човешката простотия. Признава, че най-голямото му предизвикателство ще бъде, ако трябва да се откаже от свободата и личното си мнение. Стана особено популярен в ролята на Косъмав хитовия сериал на БНТ “Под прикритие”. Не се страхува от буболечки и затворени пространства. Влиза в “Къртицата 2: Разтърсване”, за да остане насаме със себе си. Неговите суперсили са чувството му за хумор и левият му бицепс, пише Дарик.

Марина Мицич е на 26 години. Родена е в Ниш, Сърбия. Работи като асистент моден редактор и е майка на прекрасните близначки Джорджи и Никол. Споделя, че най-много се страхува да загуби близък човек, а животът й е поредица от разочарования и мъже, които разбиват сърцето й. Твърди, че “Къртицата 2: Разтърсване” ще бъде изпитание за собствените й сили. Мечтата й е да срещне голямата си любов и да се омъжи. Като своя суперсила определя непринудеността си.

Борислав Атанасов е на 28 години и е роден в Казанлък. Висшето си образование завършва в САЩ, където се дипломира в специалността “Хотелиерски мениджмънт”. След това се връща в България и създава собствен бизнес. Тренирал е волейбол, интересува се от фитнес и изкуство. Семейното си положение определя като “развързан”, но мечтае за семеен живот. Дразни се от превзетостта и меркантилността. Смята влизането си в “Къртицата: Разтърсване” като “максимална провокация” към самия него. Признава, че в Базата ще му липсва човек, с когото да спи. Суперсилата му е, че е суперчовек.

Емил Каменов е на 33 години и е роден в Монтана. Неженен е. Той е суперохранителят на супергероите от холивудската продукция “Непобедимите 2”. През останалото време е обикновен охранител, с отношение към бокса и фитнеса. Страхува се от насекоми, влечуги и гмуркания. Мечтае сам да си е шеф. Най-голямата му слабост са жените, а най-силната му вяра е в Бог. Споделя, че участва в “Къртицата 2: Разтърсване”, защото харесва формата. Според него суперсилата му е както физическа, така и логическа.

Евгени Иванов-Пушката е на 39 години и е роден в София. Висок 210 см, той е бивш професионален спортист и волейболен национал. Малцина знаят защо прякорът му е Пушката. Той има респектиращ списък от спортни постижения, притежава вкус към играта, победата, моторните спортове, видеоигрите и моделизма. Приема участието си в “Къртицата 2: Разтърсване” като предизвикателство, а най-голямото му изпитание ще бъде раздялата със семейството му. Вярва в собствените си способности и в своята суперсила – да бъде отборен играч.

Гергана Грънчарова е на 23 години и е от София. Студентка по право е, с интерес към фотографията, музиката и телевизията. Мотивирана е да спечели и да грабне голямата парична награда, която вярва, че ще промени живота й. През изминалата година се е грижила за болния си от рак баща, била е с него до последния му час. Страхува се от смъртта и мечтае за любов. В Базата на Къртицата най-много ще й липсват приятелите. Намира, че най-силното й качество е борбеността, а най-слабото – наивността.

Христина Тушева е на 34 години и е от София. Тя е selfartist, стилист, художник и луда глава, отдадена на най-новата си страст – фридайвинга (гмуркане без въздух). Споделя, че е щастлива, има многото лица, занимания и интереси. Твърди, че трудът загрозява творчеството, а тя самата е истински творец. “Къртицата 2: Разтърсване” я предизвиква с условието да живее със 17 напълно непознати и вероятно посредствени хора. Смята се за свръхискрена. Най-силното й качество е волята, а най-голямата слабост – избухливостта.

Индира Касимова е на 26 години и е от София. Тя е професионален танцьор, хореограф и организатор на партита с екзотичен българо-узбекистански произход. Определя се като необвързана млада жена със симпатии към бокса, която залага на физическата си сила, интуицията и мъжете. Споделя, че най-големият й страх е да се раздели с косата си, а “Къртицата 2: Разтърсване” ще бъде повод да разнищи себе си. Свободното й време е посветено на кулинарията, а нейната суперсила е приспособяването – към хора и ситуации.

Константин Воротнюк-Костя е на 27 години. Роден е в руския град Воронеж, но е приел Хасково за втори “роден” град. По професия е инженер и художник. Изрисуваните от Костя тениски се продават онлайн в цял свят, а гледането на анимации е едно от любимите му занимания. Страхува се да признае всичките си страхове. Споделя, че за него “Къртицата 2: Разтърсване” е начин да “рестартира” живота си и да получи повече адреналин. Обича рисуването, пианото и литературата. Твърди, че летенето в облаците е неговата суперсила.

Антоанета Линкова, по-известна като Роксана, е на 28 години и е от Кнежа. Омъжена е и има 12-годишен син. Певица е по професия и призвание. Свободното й време е посветено на музиката и детето й. Определя себе си като борбена и силна, страхува се от самотата и затворените пространства. Мечтае за филмова кариера, упреква се, че е твърде добра и наивна като човек. Вярва в Бог и в шестото си чувство. Твърди, че нейната суперсила се крие в усмивката и таланта й.

Бориса Тютюнджиева е на 23 години и е родена в София. През 2006 година печели конкурса “Кралица на красотата”, което поставя началото на кариерата й като модел. Снима се в музикални видеоклипове, има участия и в два филма на ужасите – “Погрешен завой 5” и “Спокойното езеро”. Казва, че сърцето й е свободно и не се интересува от скандалните писания на жълтата преса по неин адрес. Обича тениса и плуването, страхува се от глупави хора. Участието си в “Къртицата 2: Разтърсване” приема като лично предизвикателство.

Екатерина Щайнингер е на 50 години и е от Пловдив. От 24 години живее във Виена, Австрия. Тя е бивша гимнастичка, а в момента работи като асистент в лекарски кабинет. Обича музиката, която я среща с любимия мъж. Животът й обаче е поредица от препятствия и раздели, най-тежката е със собствения й син. Разчита, че чрез “Къртицата 2: Разтърсване” ще опознае себе си по-добре. Вярва във възможностите си и ще заложи на логиката за залавянето на саботьора. Смята, че нейната суперсила е хуморът.

Емил Русев е на 39 години и е от София. Той е бизнесмен, увлечен по екстремните спортове и посветен на екологията. Споделя, че се страхува от височини, но не и от затворените пространства. Живее в гараж близо 3 години. Пристрастен е към адреналина и е решен да докаже на близките си, че е най-добрият във всичко, което прави. Участва в “Къртицата 2: Разтърсване” заедно със съпругата си Христина и предполага, че това ще се окаже нож с две остриета. Като своя суперсила определя търпението.

Георги Стоянов е на 33 години и е роден в Бургас. Разведен е и споделя, че е разочарован от жените. Той е шампион на България по ММА в категория до 70 кг. Талантлив автомонтьор е. Признава, че не харесва хомосексуалисти и роми. Увлечен е по лова и спорта. Уверен е, че пожарникарите са истинските супергерои. Участва в “Къртицата 2: Разтърсване” заради желанието на 11-годишната му дъщеря. Страхува се от ток, обича котките и вярва в приятелството.

Христина Русева е на 34 години и е от София. Собственик е на верига салони за красота. Описва себе си като реалист и добър мениджър. Майка е на две деца. Увлечена е по сноуборд и пилатес. Страхува се от змии и болести. Споделя, че никога не би скочила с парашут. Вярва в любовта, семейството и съпруга си, заедно с когото влиза в “Къртицата 2: Разтърсване”. Мотивацията й е, че иска да изживее нови емоции. Мечтае да остане вечно млада. Твърди, че нейната суперсила е умението й да общува с хората.

Илиян Киряков е на 46 години, роден е в Павликени. Той е футболна легенда, част от състава на националния отбор по футбол, който триумфира на четвърто място на световното първенство в САЩ 1994 година. В момента е треньор на ФК “Етър” Велико Търново. Свободното си време разпределя между риболова, голфа и футбола. Страхува се от промените и новата среда. Признава, че за него “Къртицата 2: Разтърсване” ще бъде върховно предизвикателство. Споделя, че губи контрол, когато попадне в интрига. Вярва в себе си, доверява се на усета и хитростта си. Твърди, че мотивацията е неговата суперсила.

Ивайла Бакалова е на 32 години. Родена е в Варна. През 2001 година печели титлата “Мис България”. Професионалните й кариера е свързана със света на модата. Споделя, че участието й в друг риалити формат я е накарало да порасне и да обуздае буйния си нрав, както и да стане по-толерантна. Твърди, че е емоционална, организирана и се страхува от своите страхове. Ивайла смята, че добре владее себе си и признава, че дъщеричката й Рая е най-голяма й слабост и щастие. За нея “Къртицата 2: Разтърсване” е предизвикателството, в което ще провери характера си.

Стоян Бончев е на 38 години, от София. По професия е оперен певец. Все още е ерген, а в свободното си време практикува бенчпресинг. Завършил е “Международни отношения” и е специализирал икономика във Виена. Има опит и в ядрената енергетика. Нескромно споделя, че има феноменален глас и изключителен интелект. Мечтае за Миланската скала и “Метрополитън”. Обича бира. Признава, че най-много се страхува от друга участничка в шоуто – Марина Мицич. Вярва в силата на истинското изкуство. Споделя, че участва в “Къртицата 2: Разтърсване”, защото иска да зарадва хората с качествено шоу.

Източник: pik.bg


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.