Начало » Новини

Любимата певица на Живков: Слави Трифонов ме окраде!

Публикувано от:  на януари 31, 2014Няма коментари

Мария КокарешковаМария Кокарешкова, за която се говори, че е била една от любимите певици на Тодор Живков, твърди, че много от песните й са били поругани. Тя посочва и Слави Трифонов, като един от хората, окрали труда й.“Аз бях първата певица, която записа “Йовано, Йованке“ навремето. На мен ми е обидно, че Слави Трифонов включи в репертоара си песента и ми я открадна един вид. Има още един куп случаи с македонски песни, които се изпълняват от чалгаджийки с грозни, ориенталски аранжименти”, твърди в интервю за в. “Вяра” Мария Кокарешкова.

Докато тя е на върха на славата си, в музикалната гилдия упорито върви слухът, че е любовница на Тодор Живков. Самата певица отрича това.

“Той много ме харесваше и ме обичаше, но само като приятел и певица. В нашите среди знаехме, че народната певица от Кюстендил Олга Борисова е близка по тази линия с него след като почина съпругата му Мара Малеева. Това, че съм била близка на Тато, го твърдят простите народни певици, защото ми завиждат и злобеят. Ако бях интимна с него, щях да имам апартаменти, имоти и коли, а аз нямам”, признава Мария Кокарешкова.

Изпълнителката разкрива тайни около отношенията между едни от най-известните ни естрадни изпълнителки:

“Йорданка Христова, например, иска постоянно да убеди хората, че се разбира прекрасно с Лили, но това не е така. Данчето винаги е искала да изпъкне, но не може и постоянно компенсира с авторекламата. На погребението на Васа Ганчева се направи на важна и си тръгна по-рано, защото щяла да пътува до Куба”, твърди певицата.

Тя повдига завесата около пикантни истории за връзката между известни от миналото певици с богати мъже.

“В тогавашния хотел “София” бяха отделени пет стаи, които се пазеха за подобни, тайни срещи. Едни от най-желаните мъже бяха от рода Такови – Петко и Янчо, както и от рода Радонови от Банско, чиято снаха е Емилия Масларова”, спомня си Мария Кокарешкова.

Източник: blitz.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!

=====


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.