Начало » Новини

Бареков при Слави Трифонов: Искам да кръстят улица на мое име

Публикувано от:  на декември 10, 2013Няма коментари

Бареков при Слави Трифонов: Искам да кръстят улица на мое име

Бареков при Слави Трифонов: Искам да кръстят улица на мое име

Бареков при Слави Трифонов: Искам да кръстят улица на мое име. Честта щяла да бъде отдадена след 20-30 години или посмъртно.

Предводителят на „България без цензура“ Николай Бареков начерта плановете си за далечното бъдеще. В „Шоуто на Слави“ той обясни, че след като е постигнал всичко в медиите, е време да поработи за българския народ, а накрая ще бъде доволен да се намери някой благодарен човек, който да кръсти улица на негово име.

„Постигнах всичко, което мога да си мечтая в медиите. Започнал съм от най-ниското. Сега искам да поработя години за българския народ, докато съм в цветущо здраве. Накрая моето желание ще бъде някоя улица да бъде кръстена на мое име. Абсолютно искрен съм“, каза Бареков и посочи за пример малка уличка в село Забърдо.

Той е категоричен, че като магистър филолог разполага с не по-лошо образование от предишните министър-председатели – Симеон Сакскобургготски, Сергей Станишев, Бойко Борисов и т.н. „Имам житейските качества. Куражлия съм, не съм безразсъден“, самоопредели се Бареков. Провокиран от Слави Трифонов, той се върна за кратко на темата за улицата на негово име и уточни: „Може би ще стане след 20-30 години Може да стане и посмъртно.“

blitz.bg


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.