Начало » Лайфстайл

Слави Трифонов: 9 месеца ме разследваха за пране на пари

Публикувано от:  на юли 20, 2013 Няма коментари

Слави Трифонов: 9 месеца ме разследваха за пране на париШоументът Слави Трифонов е бил проверяван за пране на пари по време на правителството на ГЕРБ след сигнал на депутат от “Атака”. Това обяви самият телевизионен водещ в интервю за “24 часа”.

Трифонов, който бе последователен критик на Бойко Борисов, подозира, че това е било опит да бъде наказан.

“В парламента един депутат от „Атака” повдигна въпроса срещу мен. Не ГЕРБ, а „Атака” – тогава те бяха партньори на Бойко Борисов. Те бяха заедно с него бизе-бизе, повдигнаха въпросната комисия и аз бях разследван по член 200 и не знам си кой за пране на пари. За нещо, което беше абсолютна лъжа! Правиха ми ревизии близо 6 месеца, да не кажа близо година. Мога да ти кажа от 3 пъти, ако искаш, кой стой според мен отзад. Той даде едно интервю, в което каза да съм ги приключил, ако съм искал. Държавата може да ти измисли, да ти изфабрикува всичко и ти как ще се бориш?, коментира шоуменът.

Според него протестите са грешно адресирани – искат оставка на правителството, вместо да настояват парламентът да смени избирателната система, което би довело до истинска промяна.

cross.bg


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.