Начало » Лайфстайл

Скандал! Пенка също напуснала БИГ Брадър! Продуцентите в паника!

Публикувано от:  на декември 2, 2013 Няма коментари

Пенка

Ромката Пенка си тръгнала късно снощи от БИГ Брадър, твърди  hotarena.net. В момента продуцентите на предаването са в паника и всячески се опитват да скрият този факт, докато обмислят как да се спасят от ситуацията.

 На глупавото момиче му дошло до гуша да му крещят и да го обвиняват. След провалената от Пенка мисия за бюджета в Къщата, Райна я нападна с остри думи и й каза, че няма да й даде да яде повече. Двете Златки се разкрещяха като за последно. Киро Скалата, който накара ромското девойче да свали веригите си и да избере свободата се напи и не можа да я защити.

 Въпреки че пряк виновник за действията на Пенка беше Киро, Златките и Райна първо нападнаха Джийсън и крещяха безумно, докато не успяха да го изгонят. След това потриха доволно ръце и казаха на Пенка: “Сега теб като те изгонят в понеделник и ще настъпи мир”.

 

Какво се е случило по-късно, засега само може да се гадае. Изгубила единствения си приятел, Карибката се почувства в безтегловност. Намеците на плейметките ставаха все по-грозни и все по-обвинителни. Цялата група на „почтените” в Къщата се нахвърли върху Пенка.

 Момичето, което и без това се измъчваше в затворената къща и непрекъснато беше под обстрел и подигравки, явно не е издържало. То си събрало багажа и си тръгнало с мотива, че не иска да е под един покрив със Златките, довериха от продукцията. Пенка била заплашена, че няма да си получи хонорара, щом излиза сама, но тя отговорила, че не я интересува хонорара и не иска да бъде мачкана и тормозена. Свободата ми е много по-скъпа от вашите пари, заявила гордо тя.

  В момента текат трескави преговори тя да се върне в понеделник и вечерта да бъде изгоена по сценарий. Ако се съгласи, ще й изплатят цялата уговорена сума. Момичето обаче казало, че не иска да гледа повече надутите физиономии на Райна и Златките. Продуцентите обаче били готови да й платят още повече, само да не станат за резил, че не са могли да се оправят с две хлапета.

pik.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.