Начало » Лайфстайл

РАЙНА ПЕЧЕЛИ БИГ БРАДЪР ОЛ СТАРС! ВИЖ ТАЙНАТА УГОВОРКА С ПРОДУКЦИЯТА!

Публикувано от:  на ноември 26, 2013 Няма коментари

Райна

Поредната шашма гласят продуцентите на Биг Брадър и този сезон. Както винаги, победителят вече е избран и зрителите нямат думата.

 Според източници на HotArena.net Големия брат вече е сключил сделка с фолк певицата Райна и именно тя ще бъде победител в Ол Старс.

 И вълкът сит, и Пилето цяло

 Райна влезе по-късно от останалите в Къщата и това не е случайно. Фолк певицата дълго преговаряше с продуцентите за хонорара и за условията по договора. В крайна сметка певицата се оказа не само с най-високия хонорар в Биг Брадър този сезон, но и с най-многото привилегии.

 За да я убедят да влезе в риалити шоуто обаче, парите не били достатъчни. Райна искала или всичко, или нищо. „Нямам интерес да вляза в шоуто просто ей така, да се излагам пред хората. Трябва да изляза като победител“, обяснила Райна пред приятелки.

 Истината е, че певицата е с доста нисък рейтинг в Пайнер – почти не я търсят за участия, не може да събере пари за нови песни и кариерата й тръгна рязко надолу. Влизайки в Биг Брадър, тя знае, че ще напомни за себе си и участията ще зачестят. Но като победител в риалити шоуто, звездата спокойно ще може да си вдигне и хонорара по кръчмите.

 Затова Пилето на поп фолка решава да действа агресивно, като поиска победа на всяка цена. „Продуцентите така или иначе още не си бяха избрали победителя, а знаеха, че Райна ще вдигне рейтинга им, ако влезе“, разказват от кухнята на Ол Старс.

 Певицата неслучайно играе тихо и кротко в Къщата, без да привлича вниманието на съквартирантите за номинации. Точно както правеше Орлин Павлов, който също имаше предварителна уговорка да спечели ВИП Брадър.

hotarena.net

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.