Начало » Лайфстайл

Пенсионер пие само кока-кола в продължение на 40 години

Публикувано от:  на ноември 22, 2013Няма коментари

Перо АйтманВъзможно ли е едно обещание да накара човек да пие една-единствена напитка в продължение на цели 40 години? Оказва се, че да и Перо Айтман е доказателство за това, посочва Express.

 Всичко в живота на хърватина се променило преди много години, когато тържествено обещал на майка си, че повече няма да близне алкохол. Така Перо заменил високите градуси с популярната газирана напитка.

 Днес той е на 75 години и не възнамерява да се отказва от начина си на живот.

 „Майка ми не харесваше това, че като млад пиех доста и понеже бе много религиозна, ме закле да спра да пия. Тъй като Кока-кола беше единственото друго питие, което ми допадаше на вкус започнах с нея“, спомня си пенсионерът.

 През годините мъжът от хърватското градче Каранач развива навика да пие по няколко чаши Кока-кола на ден, които го карат да стои далеч от алкохола. Сега той пие по една чаша сутрин, една преди и след обяда си, една на вечеря и една преди лягане. Подобен режим може да има отрицателен ефект върху организма, но според Перо за момента той няма никакви оплаквания. Той обаче признава, че е пристрастен.

 Кока кола е моят наркотик и ще я пия докато умра“, категоричен е той въпреки, че майка му отдавна не е между живите. Може би това не е перфектната алтернатива, но със сигурност „Кока кола“ е по-добрият вариант в сравнение с прекаляването с алкохол.

pik.bg


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.