Начало » Новини

Младият меринджей съди Нова тв за 15 000 лева

Публикувано от:  на ноември 14, 2013 Няма коментари

Младият меринджей съди Нова тв за 15 000 леваМладият меринджей съди Нова тв за 15 000 лева. Ще кандисам и на 5000 лева обезщетение, ако се споразумеем, обяви Янко Радев.

Варненският окръжен съд обеща да образува дело за 2 по 15 хил. лева обезщетение срещу “Ара Мюзик” и Нова телевизия, съобщи младият меринджей Янко Радев, цитиран от “24 часа”.
Той обясни, че си е издействал да не плаща таксата в размер на 4 на сто от тази сума, тъй като бил социално слаб. Ще ми дадат и служебен адвокат, похвалил се Радев.

Искът ще е за неразрешено използване на образа му и историята с любимата Ангелина, които меринджейт смята за своя лична интелектуална собственост. Случаят с певицата Джоанна, която направи миналия месец кючек по темата “Млад меринджей”, още повече амбицирала Янко.

Джоанна ми се обади и каза, че ще ме използват в клипа към кючека. Излъга ме обаче, после се извини по някаква телевизия. Очаквах оттова участие да взема някой лев и да възстановя къщата, която Ангелина подпали, и да гледам в нея сина ми Янислав. За това ще водя дело, каза Радев, който страда от епилепсия.

Младият меринджей ще иска и обезщетение от 15 хил. лв. от Нова тв, затова, че е сниман в предаването “Господари на ефира”. Янко се бе заканил и преди, че ще се обедини заедно с жена си, лютата си тъща и с тъста си за общ процес за използване на имиджа им. След като пламна и третата му къща обаче Янко скъса с роднините на жена му и дори се оплака, че е ял бой. Ако се споразумее с Ара и Нова, делата могат и да се прекратят.

© blitz.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.