Начало » Новини

Каролев: Има хора, които си искат изолационизъм, нацизъм, комунизъм….

Публикувано от:  на ноември 4, 2013 Няма коментари

Каролев: Има хора, които си искат изолационизъм, нацизъм, комунизъм....Sorry, реалността е, че в България си има много хора, повечето неособено интелигентни, които си искат изолационизъм, нацизъм, комунизъм, национал-социализъм и всякакви радикални щуротии, пише във Фейсбук Владимир Каролев.

Проблемът на студентите е много прост. В следващите 2-3 месеца медиите и политиците ще ни занимават ежедневно с ксенофобията на ракиените националисти и измисления мораториум върху земята. След това изведнъж ще дойде време за тока в студентите месеци, Сидеров ще викне “национализираме ЧЕЗ и Топлофикация” (нищо, че топлофикация си е държавна) и 200-300 000 неособено интелигентни лумпени ще се втурнат към урните. За тях моралът в политиката ще е да върнем народната република и да национализираме всичко. И ще си имат много ясно партийно представителство. Никакъв студент с плакат “да се обединим всички”, “аз съм против всички партии” и “морал за всички политици” няма да ги спре да си пуснат бюлетините за АТАКА или друга популистко-комунистическа партия. Това, че човек е разумен и добродетелен не означава, че всичките му сънародници са такива. Sorry, реалността е, че в България си има много хора, повечето неособено интелигентни, които си искат изолационизъм, нацизъм, комунизъм, национал-социализъм и всякакви радикални щуротии. И не им пука за никакъв морал и обединяване. Демокрацията не е обединяване, а битка между идеи и идеологии. Отказването да участваш в тази битка, под какъвто и да е (привидно) миловиден и добродетелен предлог, просто гарантира победата на противниците ти. Нищо друго.

P.S. Не всички избиратели на АТАКА са “лумпени”, но тези, които вярват на глупостите в “плана” им са доказано такива, пише Каролев.

cross.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.