Начало » Любопитно

Във “ВИП брадър” умуват как да спечелят от трагедията на Черната Златка

Публикувано от:  на октомври 29, 2013 Няма коментари

Във “ВИП брадър” умуват как да спечелят от трагедията на Черната ЗлаткаВъв “ВИП брадър” умуват как да спечелят от трагедията на Черната Златка. Докато била в Къщата, плеймейтката плащала на хора да се грижат за баща й денонощно.

Продуцентите на “ВИП брадър” още умуват как да експлоатират трагедията на Черната Златка и да си вдигнат рейтинга. От момента, в който беше съобщена новината за смъртта на бургаския художник Димитър Димитров – Мутата, Нико Тупарев и Радослав Тушев са спрели да си вдигат телефоните, съобщиха неофициално източници от шоуто.

В момента дъщерята на художника – плеймейтката Златка Димитрова е в Къщата на “ВИП брадър”. Тя влезе там на по-късен етап от шоуто. Все още не е ясно дали й е съобщена трагичната вест. Вероятно обаче обновената й на 21 октомври профилна снимка е посветена на баща й.

“Златка се грижеше за баща си през цялото време. Когато влезе в Къщата, тя е организирала така нещата, че до него денонощно да има човек. Нито за миг не го е оставила, плащаше на професионалисти, за да бдят неотклонно над умиращия й баща”, казаха от екипа на предаването пред БЛИЦ.

© blitz.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.