Начало » Свят

Си Ен Ен: Има арестуван за атентата в Бостън!

Публикувано от:  на април 17, 2013Няма коментари

Експлозия на маратона в БостънВидеозапис от магазин фиксирал мъж, оставящ черна чанта на мястото на втория взрив!

Един арест е извършен във връзка с разследването на бомбения атентат в Бостън възосновата на два видеозаписа на заподозрения. Това съобщи източник от федералните правоприлагащи служби пред Си Ен Ен. Не съобщават подробности за заподозрения. Арестът е последвал анализ на записи от видеокамери, направени в района по време на маратона в Бостън Властите в САЩ разполагат с изображение на заподозрян за атентата в Бостън. Това съобщава “Бостън глоуб”, като се позовава на свой източник. Според информацията полицейските власти разполагат със изображение на заподозрян, който носи и вероятно оставя черна чанта на мястото на втората експлозия по време на маратона.

Източникът твърди също, че ”следователите са много близо в разследването до конкретен обект” и може скоро да се публикува фоторобот на предполагаемия атентатор.

Следователите вярват, че са идентифицирали заподозрян за бомбения атентат по време на маратона в Бостън, съобщи и пред Си Ен Ен източник, запознат с разследването.

Пробивът е дошъл след анализ на видео запис от магазин в близост до мястото на втората експлозия. Видео от местна телевизия също е допринесла за напредъка, посочи източникът, който отказа да предостави по-подробна информация, но определи новия развой като значително развитие в случая.

© blitz.bg

 


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.