Начало » Новини

Собственикът на рудника-убиец се предаде в полицията

Публикувано от:  на юли 19, 2013 Няма коментари

Собственикът на рудника-убиец се предаде в полициятаЧасове след като бе обявен за издирване, около 11 часа днес собственикът на рудника-убиец – Красимир Михайлов, се предаде в полицията. Вчера той бе обявен за общодържавно издирване по искане на прокуратурата. Научавайки това Михайлов днес се е явил в ОД на МВР в Благоевград.

Не се знае какви обяснения е дал за отсъствието си от рудника, затрупал четирима и до момента убил двама миньори, пише struma.com.

Междувременно стана ясно, че издирването на миньорите ще продължи и през почивните дни при трисменен режим на работа. Това съобщи управителят на мина „Ораново” Валери Манов.

Специализираните екипи от Челопеч, които бяха вчера тук, вече са преустановили своята дейност. От браншовата минна камара са предоставили на мина „Ораново” още 3 помпи.

До момента са прокопани близо 24 м от тунела, който води към затрупаните миньори. Всички укрепителни дейности са извършени, увери областният управител на Благоевград Муса Палев, който е на мястото на инцидента, съобщи БНР.

cross.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.