Начало » Лайфстайл

Изгонената Силви попиля моми и ерген: Такава класна дама като мен не е за тази кочина! Ще си намеря мъж от приказките!

Публикувано от:  на март 30, 2024Няма коментари

Както видяхме в поредния епизот на предаването, дамата, която напусна имението на „Ергенът” в Гърция, бе колоритната юристка Силви Русева. След това тя се появи в ефир, за да коментира ситуацията и да разкаже своята версия на историята, която се разигра пред всички и която бе достойна за холивудски хорър – ама от евтинките…

Изгонената Силви попиля моми и ерген: Такава класна дама като мен не е за тази кочина! Ще си намеря мъж от приказките!

Силви Русева споделя: „Аз съм щастлива, че си тръгнах от предаването. Не исках повече да съм обградена от токсични хора, които излъчват негативна енергия. Те ме саботираха заради тяхната злоба и завист. Виждаха ме като конкуренция и искаха някак да ме отстранят.“

Разбира се, Силви и сега отрече всичко, в което я обвиняваха като заяви, че момичетата са я мразили и са й завиждали затова, че е в пъти по-красива, по-умна, по-стилна и изобщо по-съвършена от тях. Направили й заговор, за да я отстранят, понеже отлично знаели, че ако тя остане в имението, нямат никакъв шанс с Алек Младенов.

Силви Русева споделя за създалата се ситуация, в която жените в имението бяха против нея, и дали наистина тя ги е обиждала:

„Ако наистина бях казала нещата, за които ме обвиняват, със сигурност щяха да го покажат от продукцията. Такова нещо нямаше в крайна сметка. Момичетата се вкараха във филм, че съм вещица и психопатка. Техните разсъждения са, като на елементарни и ограничени хора. Абсурдно е да разсъждават по този начин в 21 век. Важното е, че запазих самообладание и напуснах с достойнство. Всичко ме направи по-силна, ще продължа да търся любовта навън и ще се омъжа за достоен и истински мъж за мен“, заяви юристката, която се стреми скоро да стане адвокат.

От друга страна Силви заяви, че Алек е постъпил като глупаво момченце, което още не е пораснало достатъчно, за да се научи да вижда истината и да различава лъжата.

„Той не е мъжът за мен. Аз съм класи над него и останалите, така че ще си намеря мъж от приказките – ще бъда омъжена за истински красив външно и вътрешно човек, който ще бъде достоен за дама като мен” не спираше да говори в типичния си стил Силви.

А момичетата от шоуто снощи откровено си отдъхнаха и дружно коментираха, че за първи път ще спят наистина спокойно.

По материали на: razkritia.com

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.