Начало » Лайфстайл

Ергенът Алек се усети, че кандидатките за сърцето му са в шоуто само заради слава и пари

Публикувано от:  на март 18, 2024Няма коментари

Нещата така се развиват, че вече предполагаме, че Алек се е усетил, че кандидатките за сърцето му са в шоуто само заради слава и пари.

Ергенът Алек се усети, че кандидатките за сърцето му са в шоуто само заради слава и пари

Ние отстрани, от екраните виждаме, че ако не всички, то почти всички момичета в това шоу играят театър, не са себе си, някои по-открито, а други по-завоалирано показват, че тяхната цел е да припечелят малко слава, известност, която да успеят да монетаризират извън шоуто. И че всъщност, последното, което искат е брак с Алек. Но пък ако това се случи,за тях ще е бонус.. Все пак коя жена би отказала да се омъжи за милионерски син?

Няма да разказваме какво се е случило досега в шоуто, това е излишно, защото всички, които го гледат знаят, че имаме право да мислим така. И може да обобщим коментарите в целия Фейсбук по следния начин: „Организаторите не можаха ли да изберат по-нормални, естествено красиви и умни момичета, а не тези тунинговани, на нищо неприличащи жени, изгубили естествената си красота след подобренията, които са си направили?”

А по-смелите даже и се забавляват със следният, след началото на шоуто станал един от най-споделяните статуси във Фейсбук: „Сега е момента да си намерите нормална жена! Другите са ги прибрали в едно предаване.”

Ще споменем и последните интриги в шоуто, от последния излъчен епизод: Ако сте го гледали, вече знаете, че за ужас на момичетата, Алек прекъсна церемонията по раздаването на розите. Той не раздаде всички рози, оставяйки жените меко казано изненадани, шокирани, незнаейки какво да правят.Той спря раздаването на розите, обяснявайки действията си, че иска за себе си да си изясни създалата се ситуация и да разбере какво точно се случва във вилата.

По този начин Алек Младенов показва, че е наясно с техните интриги, и че повече няма да търпи такива евтини изпълнения.

А виновна за този развой на нещата бе Валерия. Защото Алек бе дал вечеря в чест на осем избрани от него момичета, а Валерия не го уважи, И като следствие на това Алек напусна ядосан, оставяйки жените сами на масата.

И все едно, че нищо не се е случило на коктейла, организиран следващата вечер, всички кандидатки за слава и пари му се мазнеха.

Накрая ще завършим с анализ, който е направен от зрителка на шоуто. Повече няма какво да добавим, зрителката много ясно описва ситуацията:

„Единственото чисто същество в къщата е Милена. Но тя горката има толкова много травми и е беззащитна и затворена. Всички останали носят в себе си по някой демон. Най-антипатични са ми Валерия, Теа и Силви. Вики е адски долна клюкарка, Кристина е подмазвачка, Габриела се има за лидер, но със садистични мисли и е зла, а сестра й е нелепа и объркана, но влезе  ли във филма, дръжте се. Киара е класическа флиртаджийка, търси камерата и славата. Неутрални, но не за подценяване са Надежда (класна и интелигентна жена) и Магдалена (голяма палавница). Предаването е адски просташко, но става за дипломна работа на психотерапевт!”

Накрая, както и започнахме, ще споменем, че предполагаме, че Алек Младенов се е усетил. Разбрал е интригите им. Че момичетата са в шоуто за слава, известност, пари но не са честни с него.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.