Начало » Лайфстайл

Лъже ли Васка от „Ергенът”? Представата за нея, че е естествена и готина все повече избледнява (Видео)

Публикувано от:  на март 25, 2024Няма коментари

Да припомним, че тя се представи на Алек като човек от екипа на предаването, по-точно като обикновена гримьорка. И после го шокира, че е там, наравно с другите, като иска тя да го спечели.

Лъже ли Васка от „Ергенът”? Все повече се говори, че е влязла с гадже в предаването

Но този и ход бе успешен, поне по отношение на зрителите, защото успя да ги спечели. Но успя ли да спечели Алек? Феновете на предаването, които го следят от самото начало знаят този отговор.

Но по-прозорливите знаят, че тя не е това, за което се представя. И че това се забелязва под фалшивото поведение. Макар и да не е тунинговата като другите жени от харема на „Ергена”, то все повече си личи злобния ѝ характер. Вместо да бъде скромно момиче, веднага започна да се вкарва в разни групички, оставяйки нелицеприятни коментари за своите съпернички.

Дали има някаква история между Алек и Васка? Защото според кадрите от продукцията, Алек не обръща почти никакво внимание на Васка. И всъщност в следващите дни, тя ще заеме по-централно място в шоуто.

Но тия дни вече е ясна и друга новина за Васка Джурова. Все повече хора все по-упорито говорят, че Васка си има гадже. И са заедно още преди да започне това шоу.

Лъже ли Васка от „Ергенът”? Все повече се говори, че е влязла с гадже в предаването, което има за цел Ергенът да си намери съпруга. Но какво се оказва? Поредната „мома”, която тъче на два стана. И ако това е вярно, то самата тя се оказва лъжкиня.

Много хора са ги забелязвали да се движат заедно на разходки из града, в заведенията. А хора от обкръжението ѝ, които я познават много добре говорят, че са заедно от години.

В другите медии все повече се говори за това. А ние простичко ще попитаме, но отговор едва ли ще получим: И Васка Джурова ли се оказа лъжкиня? Тя, която обвиняваше Габриела за подобни неща, самата тя го прави? На това май се казваше „лицемерие”.

А ние ви предлагаме с това да си припомните коя е Васка, с едно видео, което е на няколко дни, и в която тя гордо заявява: „Смятам, че Алек ме харесва.”.

А вие какво мислите? Споделете с нас, смятате ли, че Алек Младенов харесва Васка Джурова? Мислите ли, че въпреки клюките,интригите тя има шанс да се пребори за първото място?

Снимка: Скрийншот от Youtube

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.