Начало » Лайфстайл

Финалистка в „Ергенът” е издадена от татуировка (Видео)

Публикувано от:  на март 10, 2024Няма коментари

Финалистка от предаването „Ергенът” е издадена от татуировка. Всичко това става ясно от видеото, което от продукцията показват за финала на шоуто.

Финалистка в „Ергенът” е издадена от татуировка

На въпросното видео се виждат малко кадри, стандартни, от които нищо не става ясно. Жена в бяла рокля, дълъг шлейф, бедра.. може да бъде всяка една от кандидатките за сърцето на Алек. Да, обаче ако се вгледате, може да видите издайническа татуировка на лявата ръка на жената в бяло. След кратко търсене на кандидатките, става ясно коя от тях има такава татуировка на лявата ръка.

Това е само една от дамите: Магдалена Томова.

Тук е редно да поставим един много важен въпрос: дали това е направено нарочно или е недоглеждане? Защото това видео може да е направено нарочно и нарочно да са оставили да се вижда татуировката, за да спекулират хората коя е финалистката. И представете си ако пък нарочената за финалистка бъде освободена преди финала…

Но вече имаме опит и често се случва авторите на подобни шоупрограми да недоглеждат детайлите и всичко да е с предизвестен финал. За това и този вариант не трябва да пропускаме: Просто проява на непрофесионализъм.

Интересни са и реакциите на хората в социалните мрежи. Коментарите варират и в двете крайности. Едни са недоволни от избора на дамите за сърцето на „главния ерген на републиката”, както вече е наречен Алек, а други пък одобряват избора и се надяват все пак разумът да надделее и Алек да избере наистина достойна жена.

Но пък ние просто ще попитаме риторично: А сред избраните дами да участват в шоуто има ли достойни? Или в този сезон всички са недоразумения? Като Христиана. Психоложка била. Детска при това. Истина ли е това: детска психоложка, така да злоупотребява с алкохола, че чак хората вече да ѝ казват, че е пияница и да ползва такъв език?

Но както и да е, да не се отвличаме, да се върнем на темата в този материал: От видеокадрите вече е ясно коя е една от финалистките в „Ергенът”. Ще гледаме шоуто и ще видим какво ще се случи.

Алек от "Ергенът"Алек от „Ергенът“

 

И когато вече знаем кои са дамите, от които Алек може да избира своята половинка, вече знаем защо има такъв изненадващ, учуден поглед. Интересно, какви ли нерви трябва да има, за да успява да се справи в подобна ситуация, а да не избяга „с 200”, както препоръчват хора в социалните мрежи, видели неговия така наречен „харем”.

Ние ще продължаваме да ви информираме когато има нови, интересни, скандални неща от това шоу. А вие споделете в коментари, доволни ли сте? Гледате ли „Ергенът” или сте отвратени. Какво ви харесва и какво не?

Накрая, но не на последно място: Ние благодарим на „Господарите”. Които забелязаха тези детайли.

А това е и видеото, в което може да видите коя е една от финалистките в „Ергенът”, която е издадена от татуировка:

Автор на снимката с колажа на татуировката и видеото: gospodari.com

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.