Начало » Любопитно

Защо да купуваме от сайтовете за групово пазаруване

Публикувано от:  на август 31, 2016Няма коментари

От сайтовете за групово пазаруване може да купите изгодно ваучер за почивка. На снимката – Китен

От сайтовете за групово пазаруване може да купите изгодно ваучер за почивка. На снимката – Китен

Каква полза имаме от сайтовете за групово пазаруване?

Българите винаги сме скептично настроени към пазаруването онлайн. И не само към него. Винаги трябва да се съмняваме във всичко. А, хората на Запад отдавна са го измислили. Всеки втори купува онлайн, защото това спестява обикалянето и висенето по опашки.  А, ако клиентът намери в интернет и продукт или услуга, който е с драстично намаление, тогава е на седмото небе от щастие. Току що ви описах бизнес модела на сайт за групово пазаруване. В него има разнообразни оферти – от стоки за бита, до почивки и екскурзии с ексклузивни намаления на цените. За да се възползва от намалените цени, клиентът трябва да вземе ваучер и да го предостави на търговеца, който предлага дадената стока или услуга. Вече и в България се наложи този вид продажба онлайн и българите като цяло посвикнаха на този начин на пазаруване.

Как да купим продукт от сайтове за групово пазаруване и как ще го получим?

Първото нещо, което трябва да направите е да намерите подходящия сайт за групово пазаруване, където да намерите, това което търсите. Ако търсите например почивка за двама във Вършец, напишете словосъчетанието в търсачката. Ще излязат много резултати. Кликнете на сайта, който отговаря на търсенето ви, например TopOfertite.com и започнете да разглеждате офертите. Ще намерите най-различни предложения. Ако има филтър, може да сортирате какво точно ви трябва – спа, басейн, храна, брой нощувки и т.н. Ако няма, то отворете съответната категория и разгледайте всяка оферта във Вършец. Като се спрете на някоя, натиснете КУПИ. Ще бъдете препратени да се регистрирате, за да може да получите своя ваучер, който трябва да дадете в хотела, когато отидете. Цялата процедура по плащането е автоматична, просто трябва да следвате стъпките.

Как да получим нашата стока, закупена от сайт за групово пазаруване?

Когато пазарувате от такива сайтове, вие реално не получавате самата стока или услуга, а само ваучер за намаление. След като платите, по пощата ще ви изпратят документа, който трябва да представите на крайния търговец. С ваучера, вие ще вземете продукта от него, на намалена цена. Обикновено в страницата на офертата, поместена в сайта за групово пазаруване има подробно обяснение как да вземете продукта, как да се свържете с търговеца и как да използвате ваучера си.


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.