Начало » Лайфстайл

Пазаруваме до 70% по-евтино в нета

Публикувано от:  на октомври 19, 2013Няма коментари

сайт, интернет

Обикалянето по магазините може да бъде както удоволствие, така и досада. Много често ни омръзва да търсим стоката, която желаем. В този смисъл онлайн пазаруването е предимство. То крие и рискове. Затова когато инвестираме парите си в онлайн покупки, трябва да сме предпазливи.Дългото обикаляне по магазините понякога е уморително. Затова шопинг маниаците все по-често предпочитат интернет. Да намерим евтина и качествена в началото новия сезон стока понякога се оказва мисия невъзможна. Ниски цени и спестяване на време предлагат сайтовете за пазаруване по интернет.

Проверка на „Стандарт“ показа, че някои от тях ни зарибяват с оферти за намаления на маркови стоки до 70%. Такива има в известния английски онлайн продавалник „asos.com“. В момента там тече разпродажба на мъжки и женски дрехи, аксесоари, обувки и очила. Можем да намерим елегантни панталони и обувки за малко над 20 лева. Цените на аксесоари като шалове, колани, гривни, колиета и обеци започват от 15 лева.

Освен всекидневните намаления и огромния избор от продукти предимството му е в безплатната доставка навсякъде по света.
Феновете на спорта пък могат да влязат в английския онлайн магазин „sportdirect.com“. В него се предлагат предимно стоки на известни марки. Например мъжки и дамски суитчъри и тениски могат да бъдат купени за 7 лева. Фирмените маратонки започват от 30 лв. нагоре. Предлагат се също поли и рокли за дамите, като най-евтините са между 12-15 лв. Мъжки дънки пък могат да бъдат намерени за 18-20 лв. Винаги са налични почти всички размери. Цветовете и материите също са разнообразни. Обикновено когато тече разпродажба, се пуска най-добра оферта. Тя е валидна в рамките на деня, дрехите се изчерпват бързо. Затова в повечето онлайн магазини има опция за регистрация с имейл. На него получаваш топпредложенията веднага, когато се пуснат в сайта.

Най-големите световни онлайн магазина – „ebay“ и „amazon“, предлагат всякакъв вид продукти – от дрехи, сувенири, детски играчки, бижута, спортни стоки и козметика до таблети, лаптопи, обзавеждане и домашни потреби. Всяка стока си има отделни условия за поръчка. Офертите се пускат от търговци или компании, като по договаряне с тях съответно доставката може да бъде платена или безплатна. В „ebay“ потребителите имат правото да участват в наддаване с търг, който е в регламентирано време. Най-високата предложена сума печели продукта. В повечето сайтове има т.нар. оферта на деня. В нея цените могат да паднат до 80-90% от стойността на стоката. Всеки ден предложението се сменя. Обикновено това са лимитирани продукти и поради големия интерес на хората те свършват изключително бързо.

© blitz.bg


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.