Начало » Любопитно, Новини

Тенденции при обувките

Публикувано от:  на август 30, 2016Няма коментари

Балеринки са, както винаги сред най-почитаните и универсални дамски обувки

Балеринки са, както винаги сред най-почитаните и универсални дамски обувки

Проучване сочи, че от всички стоки, които се купуват по интернет обувките са най-близката до сърцето на жената стока. Българските виртуални витрини наблюдават от близо световните традиции и знаейки, че българката е с безпогрешно чувство за стил, монобрандовете, следят неговия ритъм. Поглеждайки огромното разнообразие, сърцето на всяка жена забива, дъхът спира и адреналина се вдига.

Горещите трендове за това лято са да се носят боти и ботуши. Те са по начало без подплата, перфорирани, с блестящи декоративни камъни или с прорези от супер женствени каишки.

Разнообразието е огромно – с мозайка, щампа, принт, а се задава и вълна с текстови съобщения и художествени произведения. Животинският принт предложи повече от очакваното в леопард, питон и кроко, за това очакваме и обещанатa ни зебра. При флоралния принт експерти прогнозират, че края на лятото монофлоралната шарка в стил Гоген и разфокусирания цветен принт ще красят модните ботушки.

Разбира се не липсват и препратките към момчешкия стил с ниски и функционални подметки. Вoyish тренда съчетава в себе си функционалност и бунтарство, и е много предпочитан в света на haute сouture. Релефни масивни подметки, масивен нисък ток с женствена заоблена форма, украсени с рингове и капси в рок стил са другата силна тенденция.

Луфърите или още балеринките са, както винаги сред най-почитаните и универсални дамски обувки. При тях декорациите са от златен детайл във върха или основата на тока, или с много нежни малки камъчета навсякъде. Освен злато, сребро, бронзи всякакви оттенъци на златните отблясъци са също много актуални тази година. Фльонги, пайети, пискюли, деним, сатен, ламе, дантела и тюл са закачливите допълнения към тях.

Тази година много на мода са сандалите от деним с плетена платформа. Те варират в богато разнообразие – с цветен кант, украсени с пайети, камъни, ламяни флорални детайли или сатенени ленти. Водещи са ярките цветове, ретро дизайнът и високото качество на обработка на кожата и текстила.

Източник: mes.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!

=====


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.