Начало » Любопитно

Escape Room Varna: възможност да имате вълнуващо преживяване

Публикувано от:  на май 28, 2016 Няма коментари

Escape Room Варна - една възможност да имате вълнуващо преживяване

Escape Room Варна – една възможност да имате вълнуващо преживяване

Впечатлявали сте се от приключенски книги и филми и ви се е искало да се случи нещо вълнуващо… Вече можете да го направите в Escape Room Varna.

Escape Room, представлява стая за бягство, по-точно стая, от която можеш да избягаш, ако решиш загадките в нея. За да се включите в приключението трябва да сте екип от двама до пет души. За сам човек може да е невъзможно да се справи със задачите, а повече ще си пречат, отколкото помагат.

За да се потопите в приключенската атмосфера, ще получите аксесоари, които ще ви променят до неузнаваемост. Обичайно ще разполагате с около 60 минути за да решите предизвикателствата и излезете от стаята. Разбира се, ако успеете да се справите по-бързо с Escape Game Varna, то по-скоро ще сте на свобода… Зашеметени от изживяването, ще поискате да го изпитате отново.

За да си спомняте играта и постижението си от нея, ще ви бъде направена фотография.

И така, край на скуката – Escape Room Варна ви зове да се впуснете в предизвикателство.

Играта е подходяща за малки и големи, но непременно търсещи личности, с бурен авантюристичен дух. В нея могат да се включат група приятели, колеги, семейство, възможно е да бъдат събрани в Escape Room Varna дори непознати.

При уважителна причина, играта може да бъде прекъсната без да е завършена до край, от един или от всички участници, но така губите възможност сами да излезете от стаята, с помощта на вашия ум и досетливост. Затова прибягвайте до тази възможност, ако наистина се налага. Нищо в стаята не е толкова страшно или непосилно, че да не може да бъде преодоляно от групата в нея.

Затова и тя е чудесна за Тиймбилдинг, сплотяване и сработване на колектива, по забавен начин.

Играта в Escape Games може да бъде чудесна изненада, която да поднесете на любимите си хора по специален повод или просто ей така… За забавление.

Подобни забавни занимания, не са само за развлечение, те развиват и умения, които са много полезни за реалния живот. Адреналина от играта развива ума и го подготвя да се справи с всякакви ситуации.

Да четеш приключенска книга или да гледаш филм е вълнуващо, но да се потопиш реално в такава сцена… Това вече е неописуемо и напълно възможно в Escape Room Varna.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.