Начало » Любопитно

Съдържанието: най-важното да остане най-важно!

Публикувано от:  на март 14, 2016 Няма коментари

Съдържанието: най-важното да остане най-важно!

Съдържанието: най-важното да остане най-важно!

В последните години в българското интернет пространство се прокрадна една страшна чума. Тази чума, трудно лечима, и предавана по уеб канали, по знайни и незнайни форуми, из долини и паланки, из тавани и мазета, изпълни редица уебсайтове и все по-устремно напира. Такава болест не бяхме нивга срещали. И редица уебмастъри паднаха нейна жертва – не че загинаха, но жертваха огромни бюджети, залитнали в капана й.

Чумата, ако ми позволите да продължа употребата на тази дума, я наричам запълващо съдържание.

 

Какво ще да е това запълващо съдържание?

Всичко започна от Google. С напредването на технологиите бизнесът осъзна, че ще привлича все повече клиенти, ако се класира на по-предни позиции при търсене на важни за съответната фирма ключови думи. На как би могло да стане това?

Е, някога беше съвсем лесно – купуваш евтини и голям брой линкове и ги поместваш да сочат към уебсайта ти.

После, след като измина известно време, оказа се, че трябвало линковете да са само от силни уебсайтове, за да се катери уебсайтът напред и нагоре. И този период измина.

Google “постави” изискване сочещите към уебсайта ви референции да се тематични, демек, ако вие продавате гаечни ключови, линкът да е от уебсайт на сервиз или автомобилен форум – нещичко близо до вашата ниша.

Но сега, о свещено настояще, и това не е достатъчно. И ако се върнем още преди първата стъпка, ако бяхте подходили така, както ще ви кажа, нямаше да се изръсите с огромни средства за постигането на спорни резултати. Но вие не сте виновни – вълната ви е увлякла, случва се и на най-добрите.

Защото, скъпи приятели, най-важният фактор винаги е бил съдържанието – висококачествено, интересно, грабващо, увличащо читателя, пък дали ще е за прахосмукачки, багери, бойлери, презервативи или нещо друго – това е нещо съвсем второстепенно.

Къде беше грешката на уебмастърите с уеб съдържанието?

Те или пишеха съдържание заради съдържанието, или копираха от своите конкуренти, или пък пренаписваха. Този подход е отвратителен! Да правиш нещо само защото всички други го правят е меко казано неразумно. Ами ако те всички скочат от върха на някой небостъргач вие ще ги последвате ли? Не, разбира се, освен ако не сте мазохист или пък ако сте намразили живота.

Но мисълта ми е, че само с писането на качествени, увличащи читателя SEO текстове, ще постигнете високи резултати в класирането.

Естествено, редно е тези SEO текстове да са наситени със съответните ключови думи, както и обемът им да е подходящ, да купите реклама към тях, да проучите своите конкуренти и въобще – да извършите едни дълги и сложни маневри. Но със сигурност ще си спестите много усилия и средства, ако от самото начало инвестирате във висококачествено съдържание.
А ние от webselo.com можем да ви помогнем с това, тъй като сме се фокусирали върху писане на творчески текстове, включително поезия и проза, както и текстове на песни, езикови преводи и производна на тези услуги – SEO текстовете.

Заповядайте в нашия уебсайт, за да научите повече за нас и да прочетете писаниците на симпатягите от нашия екип, сред които са писателите Кирил Йовев, Moonlight, Fliterqn & Sunset.

Естествено, в екипа ни работят и изтъкнати преводачи, както и инженери с разнообразни специализации.

И така, очакваме ви, добре сте дошли!

Благодарим ви за интереса към нас и до нови срещи.

Можете да се свържете с нас и на office@webselo.com или на телефон 0898 62 30 62.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.