Начало » Здраве

90-дневна диета: Ден 1 – белтъчини

Публикувано от:  на март 12, 2016 Няма коментари

90-дневна диета: Ден 1 – белтъчини

90-дневна диета: Ден 1 – белтъчини

Спазвате ли понастоящем някаква диета? Запознати ли сте с 90-дневната диета и нейните основи?

За да ви улесним поне едно няколкочасово търсене из библиотеките, книжарниците или отделните онлайн платформи, ще ви представим накратко широко познатата диета за отслабване посочвайки няколко основни елемента, които я съставят.

Хората, целящи корекция на теглото, трябва да внесат един малко по-различен ритъм и начин на живот като първата стъпка от целия този дългосрочен процес е психологическата настройка, след това идва, разбира се, и промяната на хранителните навици.

На първо място ще поставим хранителната ротация и белтъчният старт, с който се започва този режим. Какво ще рече това?

Успешната 90-дневна диета се различава от всички останали, на които сте попадали съвсем случайно или не в необятното интернет пространство, най-вече с това, че се основава на принципите на разделното хранене, което определено оказва изключително положително въздействие върху метаболизма.

Диетата винаги започва с познатия белтъчен ден, през който се консумират храни, богати на протеини от животински и растителен произход, а именно млечни продукти (сирена, яйца, кашкавал, прясно, кисело мляко, извара, месни продукти и деликатеси).

Белтъчен се пада всеки четвърти ден, през който е необходимо да се разделите с любимите въглехидрати – трудно, нали?

Ето къде се появява и проблема – съвсем по български, ние сме свикнали да комбинираме възможно най-неподходящите групи храни дори без да си даваме ни най-малка сметка за това, а резултатът – рязко спадане на енергийните нива и липса на настроение, тежест в стомаха, подуване, както и други здравословни смущения.

Що се касае до самото разделно хранене като поредния повсеместно всепризнат метод за сваляне на излишните килограми, то действително води до изключителни резултати в тази посока, ала само и единствено при условие, че подложилият се на предизвикателствата му спазва основните „правила“ на хранене. За съжаление обаче, ето това се оказва непреодолимо препятствие не за един или двама.

Ето защо ви предлагаме друга невероятно лесна, приятна и ефективна опция, наречена 13-седмична програма за отслабване, която не само че ще ви отърве от излишните килограми, но и ще ви дари с трайни резултати без лишения, гладувания или сложни хранителни схеми! Запишете се сега в новата пролетна група, за да не ви свари лятото неподготвени!

Автор: webselo.com

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.