Начало » Свят

Business Insider: „Руската армия се оказа много по-мощна, отколкото мислехме“

Публикувано от:  на февруари 2, 2016Няма коментари

Business Insider: "Руската армия се оказа много по-мощна, отколкото мислехме". На снимката: ПАК ФА Т-50 или СУ-50

Business Insider: „Руската армия се оказа много по-мощна, отколкото мислехме“. На снимката: ПАК ФА Т-50 или СУ-50

Business Insider: „Руската армия се оказа много по-мощна, отколкото мислехме“ – това го признава и противника. Трябва да си идиот, за да твърдиш обратното. Защото всички виждат фактите, те не могат да се скрият. Руснаците правят всичко пред очите ни, Америка, НАТО се оказаха смешни, жалки.

Изданието Business Insider публикува видео с кадри от операцията на руската авиация в Сирия и направи извод за успешната модернизация на руските въоръжени сили. „Руската армия се оказа много по-мощна, отколкото мислехме” – се казва в началото на видеоклипа.

Според изданието, операцията в Сирия позволила да се демонстрира на света нейната ефективност. Сирийската кампания позволила на Русия да изпита новите бойни самолети, които никога преди не са летели в бойни условия.

Специално се отбелязва старта на крилати ракети от акваторията на Каспийско море, които могат да прелетят разстояния от над 1500 км.”Това е повече, отколкото могат да преодолеят американските аналози” – признава Business Insider.

„Това е поразително ефективно оръжие” – казва Майкъл Кофман от Института „Кенън” във Вашингтон.

„Мен продължава да ме впечатлява тяхната способност да прехвърлят огромно количество войски толкова далеч и така бързо” – цитира BI командващия американските войски в Европа генерал Бен Ходжес.

„Тези успехи показват, че президентът на Русия Владимир Путин успя да модернизира армията, която мнозина считаха за изостанала с години от западните образци” – обобщава изданието.

Така, че имайте си едно на ум с руската армия. Тя се оказа много по-съвременна, отколкото всички си мислеха. Както казва и Business Insider: „Руската армия се оказа много по-мощна, отколкото мислехме“.


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.