Начало » Любопитно, Новини

Студио за тайландски масаж ThaimOut

Публикувано от:  на януари 21, 2016Няма коментари

Студио за тайландски масаж ThaimOut

Студио за тайландски масаж ThaimOut

Студио за тайландски масаж ThaimOut отвори врати за всички любители на релакса, за хората с прекалено стресово ежедневие и за онези от вас, които имат желание да опитат нещо ново. А какво по-ново, релаксиращо и успокояващо от един нежен и отпускащ допир до тайландската култура и нейната лечебна медицина. Възприемайки мисията да превърнем тайландската медицина и най-вече лечебните й масажи в наше основно мото за здрав дух и здраво тяло, нашето студио работи за вас всеки ден, без изключение, като клиентите ни могат да резервират посещение при нас по телефона, да си изкарат цялостен абонамент за пълен сет от тай процедури, а освен това и да зарадват близък с подарък масаж!

Не е нужно да сте наясно с всички видове тай масажи, за да прецените кой би бил най-удачният вариант за вас. В Студио за тайландски масаж ThaimOut ние се грижим за вашата отмора и спокойствие и за това ви предлагаме цяла гама от класически, лечебни, разкрасяващи и отпускащи масажни процедури, от които да изберете най-подходящото за себе си. В допълнение, ние ще ви разясним ползите и предназначенията на всяка една процедура. Сред тях попадат популярния традиционен тай масаж, спортен тай масаж, масаж за антистрес, специализирани ритуали за болежки в краката или гърба, а също така и впечатляващи процедури с билки, пачули и дори възстановяващи терапии за увредена коса. За вашата отмора, красота и здраве се грижи висококвалифициран персонал, съставен преди всичко от опитни специалисти от Тайланд. ThaimOut предлага и богата селекция от оригинални тайландски продукти с гарантиран произход, хармонизиращо за тялото и духа действие, лечение и прогонване на стреса и дискомфорта.

Не се колебайте да резервирате час за масаж при нашия екип от перфектно подбрани масажисти с дългогодишен опит в тай културата и традициите. В нашето студио за тайландски масаж вие ще се почувствате като истински императори, като принцеси и като владетели на собственото си тяло и съзнание. Точно в това се крие и основната ни цел – да възстановим вътрешната ви хармония и да ви дарим с нежна ласка, приятелско отношение и безупречен професионализъм във всяка една грижа за вас и вашето тяло!

Студио за тайландски масаж ThaimOut – там където древната медицина и вечният стремеж към пълноценен и здравословен живот се срещат, за да ви отведат на пътуване към себе си, пътуване към благоденствие, хармония със себе си и към съвършената релаксация!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.