Начало » Лайфстайл

Лияна сваля Тервел Пулев с масаж

Публикувано от:  на септември 22, 2013Няма коментари

лияна и тервелФолкпевицата Лияна подложи Тервел Пулев на истинско изкушение. Докато той си почиваше по корем на един от шезлонгите на двора, тя невинно предложи да му направи масаж. Почти седнала върху него, певицата започна да разтрива гърба на спортиста, който имаше сили само да пъшка сластно. „Ох, много хубаво го правиш така с нокти, колкото повече ме стискаш, толкова по-хубаво става“, въздъхна Тервел Пулев.

„Добре ли го правя, така хубаво ли ти е“, питаше Лияна и полагаше още повече усилия.

Малко по-късно тя се присламчи към боксьора и му обясни колко много го уважава. „Грехота е да не отидеш на финал. Освен, че си изключителен спортист, ти си много интелигентно момче и това съчетание е много рядко. Ти си човек, който може да бъде пример на много други българи“, редеше нежно Лияна.

Сближаването им не остана скрито от съквартирантите и те веднага изкоментираха: „Много са сладки, виж каква любов струи от тях, някаква чиста, искрена такава.“

Симпатията между спортиста и певицата може никак да не е случайна. Самата Лияна прилича изключително много на волейболистката Диана Ненова, майката на детето на Тервел Пулев.

© blitz.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.