Начало » Любопитно

Масаж на дланите за спокойствие и красота (Видео)

Публикувано от:  на декември 24, 2013Няма коментари

Масаж на дланите за спокойствие и красота

Масаж на дланите за спокойствие и красота

Масаж на дланите за спокойствие и красота. Акупресурата е традиционна китайска техника.

Акупресурата е традиционна китайска техника, която се основава на същите принципи, на които е базирана акупунктурата. Въздействието върху точно определени енергийни точки по повърхността на тялото, може да възстанови нарушените функции на съответен вътрешен орган и да балансира енергиите в организма.

За акупресурата е характерно, че се масажира с пръсти, предаде framar.bg. Избраните точки се притискат една по една, като се извършва кръгово движение в продължение на няколко секунди. По време на натиска се вдишва, а се издишва в паузата между повторенията.

Масажът на дланите е една от най-лесно приложимите разновидности на акупресурата в домашни условия. Той тонизира енергийния поток, стимулира обмяната на веществата, кожата се освежава, активизира се кръвообращението и настъпва общо успокоение в организма.

Тази техника няма да Ви отнеме повече от няколко минути на ден и не изисква никакви усилия, затова, преди да се насочите към медикаментите за спокоен сън или някоя скъпоструваща дерматологична процедура, опитайте с акупресура.

Източник: blitz.bg


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.