Начало » Свят

Джихадист от ИДИЛ застреля майка си за вероотстъпничество!

Публикувано от:  на януари 8, 2016 Няма коментари

Али Сакр ИД, джихадист от ИДИЛ застреля майка си за вероотстъпничество!

Али Сакр ИД, джихадист от ИДИЛ застреля майка си за вероотстъпничество!

Джихадист от ИДИЛ застреля майка си за вероотстъпничество – трудно е да повярваме на тази шокираща новина. Но е истина. Това се е случило в сирийския град Рака.

В град Рака терористите от ИДИЛ са организирали публична екзекуция на жената. Синът и Али Сакр ИД не само предал на командирите си собствената си майка, но и я застрелял публично, пред стотици хора. Местните главатари устроили ислямски съд и осъдили Леена ал-Касем за вероотстъпничество.

Леена ал-Касем е била членка на сирийска правозащитна организация, и решила да помоли сина си Али Сакр да напуснат завладените от ИДИЛ територии и да заминат на друго, безопасно място, защото се страхувала от възмездието на хората срещу ИДИЛ, предава CNN. Тя е искала да защити себе си и сина си от неизбежното наказание на престъпленията на терористите от ИДИЛ.

Обаче сина и не само, че не мислел като нея, но и направил непростимото: предал майка си, а след това и я застрелял. Публично. Явно каузата на терористите на ИДИЛ му е по-скъпа от собствената му майка.


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.