Начало » Любопитно

Качество и модерна визия за най-малките от FH Junior

Публикувано от:  на февруари 18, 2015Няма коментари

Детски дрехи FH Junior (Fashion House Junior)

Детски дрехи FH Junior (Fashion House Junior)

Качество и модерна визия представя в новата си колекция българската марка за детски дрехи FH Junior (Fashion House Junior). Дизайнерката Нели Анастасова за поредна година представя великолепни модели, с които и най-младите да заблестят. Качествените материи специално подбрани и съобразени с детската възраст ги нареждат до най-добрите брандове на пазара за детски дрехи в световен мащаб, а без съмнение вашето дете заслужава отличното качество, което марката предлага. Модната къща предлага великолепни детски рокли, семпли костюми, детски туники и ризи, детски сака и тренчове, палта и якета предназначени както за специални случаи, така и бутикови модели за ежедневието.

Детските дрехи на FH Junior (Fashion House junior) са групирани в две колекции, ежедневна и официална. И двете колекции впечатляват със стил, модерни цветове и изчистена визия. Ежедневните облекла са с по-семпъл дизайн и нежни цветове като преобладават моделите за момичета над две години. Забелязва се и типичното за бранда луксозно изпълнение, което с право определя облеклата и като бутикови.

Бутикови са и детските дрехи от официалната колекция. Затова само с една дума можем да определим гамата за специални събития и това е съвършена. Всяко друго определение бледнее след като сте хвърлили дори само бегъл поглед на роклите и костюмите предназначени за по-специални събития. Те са изящни изработени от луксозни платове и кралски цветове. Ако се вгледате по-внимателно ще забележите, че те по нищо не отстъпват на официалните облекла за възрастни. В тази колекция детски дрехи са включени предимно рокли и по-малко костюми. Роклите за малки и големи момичета са великолепни и достойни за принцеси излъчващи стил и неподправена елегантност. Към тях можем да добавим и линията от детски палта и якета, които допълват качествените облекла.

Макар и млада модна къща FH Junior (Fashion House junior) вече се е доказала на българския пазар и най-вече пред младото поколение дръзнало да се облече в изящните детски дрехи. С нетърпение очакваме и следващата колекция на модната къща.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.