Начало » Свят

Доналд Тръмп: „Хилъри Клинтън създаде „Ислямска държава“ заедно с Обама“ (Видео)

Публикувано от:  на януари 5, 2016Няма коментари

Доналд Тръмп: "Хилъри Клинтън създаде "Ислямска държава" заедно с Обама"

Доналд Тръмп: „Хилъри Клинтън създаде „Ислямска държава“ заедно с Обама“

Доналд Тръмп: „Хилъри Клинтън създаде „Ислямска държава“ заедно с Обама“. Не всеки може да си позволи да каже това, което всички се досещаме. Всички знаем, че САЩ имат полза от съществуването на терористите от „Ислямска държава“ – ИДИЛ. И ето, че Доналд Тръмп не издържа и го каза ясно на всички. За разлика от другите, той е свободен човек и може да си позволи да говори това, което мисли, да казва истината. А това е и една от причините, заради които все повече американци го харесват.

Устатият милиардер Доналд Тръмп, който е кандидатът на Републиканската партия за следващ президент на САЩ, жестоко разкритикува действията на сегашния държавен глава Барак Обама и бившия държавен секретар Хилари Клинтън. Той стигна до там, че ги обвини, че са създали „Ислямска държава“ на предизборна среща в щата Мисисипи, съобщи tvzverda.ru.

Поводът за острите думи на Тръмп станаха безредиците в иранския град Техеран, където през изминала нощ демонстранти атакуваха посолството на Саудитска Арабия.

„Хилъри Клинтън създаде „Ислямска държава“ заедно с Обама. Да, добре знам какво говоря- заедно с Обама. Двамата имат около себе си една доста голяма група хора, които нямат нито чест, нито морал и работят с тях“, натърти в изказването си Тръмп.

Милиардерът нееднократно е критикувал Клинтън, която също така е и претендент за президентския пост в САЩ от партията на демократите. Според богаташът грешките на Клинтън докато е била държавен секретар на САЩ са станали причина за гибелта на стотици невинни в Близкия изток. В словото си по отношение на съперницата си Тръмп често използва нецензурна лексика.

Вижте видеото с изказването на Доналд Тръмп: „Хилъри Клинтън създаде „Ислямска държава“ заедно с Обама“:

Източник: blitz.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!

=====


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.