Начало » Свят

Сара Пейлин към Обама: Ударете злодея Путин с ядрено оръжие

Публикувано от:  на март 9, 2014Няма коментари

Сара Пейлин, републиканка, бивш губернатор на АляскаБившият губернатор на американския щат Аляска и бивш кандидат за вицепрезидент на републиканците Сара Пейлин се включи с взривоопасно и екстравагантно „предложение“ към президента Барак Обама по темата за Украйна, предаде АФП.Тя коментира американското настояване към Русия за сдържаност в Украйна и Крим с думите, че само ядреното оръжие ще убеди руския президент Владимир Путин да бъде сдържан.

„Господин президент – каза тя – злодеят, притежаващ ядрено оръжие, може да бъде спрян само от добрия, въоръжен по същия начин.“

Според Пейлин, външната политика на Обама е слаба, тъй като позволява на „враговете“ на страната да обогатяват арсенала си, докато САЩ съкращат техния.

САЩ предупредиха Русия за сдържаност по отношение на случващото се в Украйна, тъй като застрашават дипломатическото решение на конфликта.

Въпреки това се съобщава за руски войски в Крим. Руските власти обявиха също така, че ако Крим гласува на референдума за отделяне от Украйна, то те ще уважат решението.


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.