Начало » Свят

Сара Пейлин призова в отговор на атентата на Бостънския маратон да се бомбардира Чехия

Публикувано от:  на април 23, 2013 2 коментара

Сара Пейлин, републиканка, бивш губернатор на Аляска Скандално известната републиканка Сара Пейлин призова САЩ да бомбардират Чехия в отговор на атентата по време на Бостънския маратон. Бившият губернатор на Аляска призова и за ядрен удар по ислямския свят, пише „Панорама”.

Пейлин посочи, че въпреки че федералните агенти все още не са приключили разследването на атентата, „времето за активни ответни действия вече е настъпило”.

„Ние още нищо не знаем за заподозрените, но сме уверени, че те са мюсюлмани от Чехия”, каза Пейлин по време на токшоу на телевизия „Фокс нюз”.

„Аз както и обикновените американци, винаги съм готова да отида там, откъдето са дошли тези хора и да им дам урок. Нека не се спираме с Чехия и да отидем във всички арабски страни. Те трябва да знаят, че не могат да идват безнаказано и да организират взривове. Нека им изпратим няколко ракети в Исламабад. Нека Прага изгори, нека и Техеран гори в ада”, заяви американският политик.

Водещите на шоуто обясниха на Пейлин, че братя Царнаеви, които са заподозрени за атентата в Бостън, не са чехи, а чеченци. Но Сара Пейлин невъзмутимо отговори: „Каква е разликата? Нима Чехия не е част от Русия?”.

focus-news

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

2 коментара за “Сара Пейлин призова в отговор на атентата на Бостънския маратон да се бомбардира Чехия”

  1. Ру says on: 24 април 2013 at 10:59

    Тази новина е “създадена” от майтапчийски сайт, не е истинска – The Daily Currant. Ето тук е: dailycurrant.com/2013/04/22/sarah-palin-calls-invasion-czech-republic/

  2. totovas says on: 24 април 2013 at 12:43

    Тия американски келемета взеха много да си позволяват…..

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.