Начало » Новини

Росен Петров дава Борисов на Комисията по дискриминация

Публикувано от:  на февруари 27, 2014Няма коментари

Росен Петров дава Борисов на Комисията по дискриминация„Анекдотът на г-н Борисов може би на някои ще се стори смешен, но да се подиграваш с външния вид на който и да е човек, е дискриминация. Аз по принцип имам и счупен крак, два пирона в него, леко накуцвам. Проблемите с носа са ми от преди година и четири месеца. Подигравката с физически недъг не прави чест на г-н Борисов“, това заяви присъединилият се към „България без цензура“ журналист Росен Петров във връзка с изказване на лидера на ГЕРБ.

„Ще подам жалба в Комисията по дискриминация за това може ли един български политик да обижда един обикновен български гражданин за това, че има физически недъг. Мисля, че поведението на г-н Борисов е недостойно и не отива на един човек, който имаше званието генерал. Ако мисли, че офицерската му чест позволява да се гаври с физическите недъзи на хората, нещо се е объркал. Ако публично ми се извини, аз ще изтегля жалбата срещу него, защото до днес го имах за приятел, но явно, както той самият е казал, той няма приятели и си живее с кучетата в Банкя“, допълва Петров.

По-рано днес лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се изгаври с проблемите с носа, които тормозят от няколко месеца Росен Петров. Заместник-председателят на „България без цензура“, който бе посочен от Николай Бареков за бъдещ министър на вътрешните работи, отнесе публичната подигравка под формата на виц в кулоарите на парламента. „Знаете ли защо новият вътрешен министър ще бъде най-интересен? За първи път ще имаме вътрешен министър, когото никой няма да може да го води за носа. Не казвам кой е, само така се очаква“, заяви Борисов. Коментарът му бе по повод политическите инициативи на „България без цензура“.

Източник: cross.bg


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.