Начало » Новини

Слави изненадващо не отговори на Росен Петров! Мълчи за обвиненията в политическа агитация за Кунева в ефира на Би Ти Ви!

Публикувано от:  на февруари 10, 2014Няма коментари

Слави изненадващо не отговори на Росен Петров! Мълчи за обвиненията в политическа агитация за Кунева в ефира на Би Ти Ви!Слави Трифонов остана безмълвен по горещия казус, който всички очакваха да коментира в шоуто си тази вечер.

Както е известно, неговият бивш сценарист и доскорошен водещ на „Нека говорят“ Росен Петров се присъедини към партията на Николай Бареков „България без цензура“ вчера.

Публичният начин, по който го направи – с декларация в ефира на „Би Ти Ви“, предизвика бурни реакции.

Първа реагира телевизията, която разпространи декларация, в която се разграничава от Петров и намеква, че може да го прати на подсъдимата скамейка.

Петров им отговори с въпрос: „Защо Би Ти Ви не реагира, когато Слави Трифонов номинира в ефир Меглена Кунева за президент?“. Същото питане отправи публично и Николай Бареков.

Последваха реакциите на доскорошните приятели на Петров от ръководството на медията – Евтим Милошев и Любо Нейков, които определиха действията му като своеволни.

Тази вечер обществото очакваше да чуе реакцията на Слави Трифонов. Шоуменът обаче, незнайно защо, замълча. Едночасовото му шоу бе посветено на Татяна Лолова, която днес навърши 80 години, както и на скечове на актьорите, играещи в предаването.

Нито Слави, нито сценаристите му решиха, че е нужно да коментират отправените към Би Ти Ви генерално и към шоуто в частност обвинения за открита политическа агитация в ефира на частната медия.

Източник: pik.bg


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.