Начало » Новини

Росен Петров: Ако Борисов дойде да ме арестува, ще си тегля куршума

Публикувано от:  на февруари 23, 2014 Няма коментари

Росен Петров: Ако Борисов дойде да ме арестува, ще си тегля куршумаЕвтим Милошев ще води моето предаване, съобщи бившият тв водещ на bTV.

В днешната българска журналистика има много лъжи. Наясно съм, че и политиката е мръсна работа, спрямо мен това вече започна да се проявява. Това каза при участието си в предаването „Всяка неделя” по Нова телевизия Росен Петров.

Ако Бойко Борисов има провинения и има власт, ще го арестувам. Ако се случи по-вероятното – той да дойде да ме арестува, ще поискам пистолет и ще си тегля куршума, това ми налага честта на човек и на офицер, каза още Петров.

Според него, Сергей Станишев също е от първите лица, които ще бъдат проверени, ако стане вътрешен министър. Не може да има само 5000 лева в сметката си, това е нелепо, смята присъединилият се към „България на гражданите” журналист.

На мен ми казаха кой ще ми гостува в неделя – обадиха ми се и ми съобщиха, че ще е Николай Бареков, затова ден преди това седнах и си написах декларацията, спомни си бившият тв водещ.

Аз съм лоялен по принцип, бях такъв към bTV и към Слави Трифонов, винаги съм го бранил, смята той. Според него, двамата са били като братя. На моето място ще седне Евтим Милошев, съобщи още Петров. Той обаче допълни, че това е добра новина за Кеворкян и Карбовски.

Източник: blitz.bg


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.