Начало » Любопитно

25 неща, които задължително трябва да знаете за свалките

Публикувано от:  на февруари 23, 2014Няма коментари

Срещите никога не са били точна наука. Съществуват безброй начини, по които може да се развие едно подобно събитие. Главният проблем на мъжете обаче е, че дори да имат чувства към момичето, не знаят как точно да ѝ го покажат. И съответно се отдалечават от целта, защото за жените демонстрацията на чувства е изключително важна.

25 неща, които задължително трябва да знаете за свалкитеЗа да не се случват повече неудачи ви предлагаме 25 полезни съвета, с помощта на които бихте могли значително да увеличите своите шансове с мацката на мечтите си. Записвайте си:

1. Колкото повече отлагате първата целувка, толкова по-малък е шансът тя да се осъществи. Ако не сте се целунали до третата среща – забравете!

2. Можете да спите заедно на първата си среща и пак да създадете стабилна връзка след това.

3. Попадането във т. нар. „зоната на приятелството“ става поради липса на сексуално привличане. Покажете на дамата вашите намерения, бъдете малко по-настъпателни, стремете се към физически контакт.

4. Всичките съвети на света не биха могли да ви помогнат, ако не сте уверени в себе си.

5. Срещите са хазартна игра. Мъжете с най-много успехи в това поприще са тези, които не се страхуват да рискуват.

6. Езикът на тялото е много важен. Стойте изправени, отпуснете раменете, ходете спокойно и уверено, гледайте я в очите и се усмихвайте.

7. Гласът издава много за вас, така че се опитайте да не говорите като евнуси. Старайте се говорът ви да бъде ясен и отчетлив.

8. Не започвайте разговора със заучени фрази. Едно просто „Здравей, как си?“ в повечето случай върши съвсем прилична работа. Не е толкова важно какво казвате, а по-скоро как го казвате.

9. Начинът ви на живот би могъл да ви помогне много при свалките. Ако сте заобиколени от интересни хора, на нея ще ѝ бъде забавно да е част от компанията ви.

10. Външният вид има значение! Каква полза от чудесния ви характер, ако сте облечени като избягали от затвора. Важно е да се грижите за себе си – тренирайте, наспивайте се добре (когато е възможно) и си изградете приличен стил.

11. Няма нужда се държите като кретени, за да имате успех с жените. Това, че „добрите момчета финишират последни“ е напълно погрешно схващане. Важно е да не се страхувате да доминирате и да покажете намеренията си на вашата избраница. Няма нищо общо с това дали сте добро момче или не.

12. Момичетата искат да се забавляват. Важно е да можете да я разсмивате, защото така тя ще се отпусне ѝ ще се чувства добре в компанията ви. Добрият хумор е способен на чудеса.

13. Единственото, което ви дърпа назад, са вашите собствени страхове. Преодолейте страха си от отхвърляне, интимност или какъвто страх имате, и всичко ще си дойде на мястото.

14. Жените обичат секса колкото нас, ако не и повече. Да не мислите, че четат „Здрач“ заради динамичния сюжет и проникновените диалози. Не! Четат го заради секса (или прелюдията към него).

15. Повечето жени искат доминиращ партньор в леглото. Бъдете агресивни, говорете ѝ мръсотии, покажете ѝ колко много я желаете. Тя ще се възбуди невъобразимо, ако знае, че може да ви подлуди до такава степен. Което ни води до…

16. Достигането до оргазъм при жените става, когато дамата е стимулирана не само физически, но и психически. Техниките ви няма да струват пукната пара, ако мацката не се влага емоционално. Стимулирайте и ума освен тялото.

17. „Отракването“ е резултат от дълъг и поучителен опит. Ако не сте сигурни какво да кажете или да правите, опитайте се да се „школувате“ по някакъв начин. Четете книги, гледайте филми, каквото си прецените.

18. Все ще има някое момиче, което ще отлага, ще отменя срещите в последния момент и няма да вдига телефона, въпреки, че ви е дала номера си. Неизбежно е. Не се косете, а продължете напред.

19. Честността винаги е плюс. Не лъжете за себе си, защото рано или късно ще ви разкрият. Ако жената не иска да бъде с вас заради истинската ви същност, защо изобщо искате да сте с нея?

20. Станете страстен мъж, жените много си падат. Намерете си някакво хоби и се придържайте страстно към него. Дамите няма да се интересуват от хобито, а от страстта, която демонстрирате.

21. Съсредоточете се върху опита, който трупате, а не върху крайния резултат. Евентуалният секс е само продължение на доброто ви прекарване заедно.

22. Слушайте жената и участвайте в разговора. Отговаряйте ѝ, споделяйте собствените си интереси и истории, отворете се за нея. Срещите представляват свързване на емоционално ниво.

23. Самоувереността е много привлекателно качество. Самоувереният джентълмен, който преследва целите си, отстоява позициите си и не се притеснява да флиртува винаги е привлекателен за жените.

24. Говорете с всеки. Това е най-бързият начин да развиете социалните си умения. Започнете с момичетата, които виждате ежедневно. Не се ограничавайте само до бара или дискотеката.

25. Да се научите да се справяте с жените е като да се научите да карате колело. Ще бъдете изнервени, ще се борите, ще се разочаровате и ще падате. Но ако сте упорити, ще го усвоите. И когато това стане, тези умения никога няма да изчезнат.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.