Начало » Любопитно

Женски хороскоп за 2014 г. Зодия по зодия в годината на Коня!

Публикувано от:  на декември 14, 2013Няма коментари

Женски хороскоп за 2014 г. Зодия по зодия в годината на Коня!На всички жени през 2014 г. Конят ще донесе много положителни изненади. И особено благосклонен той ще бъде към тези, които са твърди в намеренията си и вървят напред с увереност и с високо вдигната глава. Годината се очаква да бъде наситена и богата на ярки събития.

Годината на Коня обещава да донесе положителни промени в растежа на кариерата, както и подобряване на материалното благосъстояние. Основната ви задача ще бъде да не дърпате одеялото върху себе си и да бъдете отворени за работа в екип.

През тази година ще бъдат успешни първите бракове, а особено щастлива ще бъде тя за първородните деца в семейството. Годината на Коня по принцип има много добро въздействие върху семейните отношения, прекарвайте повече време със семейството, децата и родителите, но не забравяйте да обърнете внимание на любимия си!

А сега да разгледаме хороскопа за 2014 г. за всеки символ поотделно.

Овен

2014 г. ще донесе на Овните жени много промени. Годината няма да бъде твърде стабилна за този знак, а в много области на живота може да възникнат както положителни, така и отрицателни промени.Началото на годината може да бъде доста сложно, но това не е причина за паника и пускане от играта. За да премине годината гладко, изберете основните приоритети за себе си и се придържайте към тях. В противен случай, ако са захванете с много неща наведнъж, вие няма да завършите до края нищо и бързо ще загубите сила, за да продължите.Колкото по-добре организирани сте, толкова повече положителни неща ще ви донесе Годината на Коня. Не забравяйте да се грижите за себе си – запишете се на фитнес, актуализирайте гардероба си и често посещавайте салоните за красота. Грижете се за себе си и вие ще забележите как животът става все по-добър.

Телец

През 2014 г. се опитайте по-малко да зацикляте на семейните проблеми и неприятности и се постарайте да не се удавите в домашна рутина. Не забравяйте колко е важно да се грижите за себе си, дори и от време на време.Не приемайте твърде много отговорности и работа, в противен случай ще се затрупате в тази планина от нерешени проблеми. Водете си дневник и планирайте всеки свой ден. Огледайте се наоколо и ще забележите колко много интересни неща има около вас.Не се лишавайте от възможността да се срещате с приятелките си на кафе, вашето семейство ще преживее без вас няколко часа, а вие ще се заредите с положителна енергия за дълго време. Опитайте се да не се забърквате в конфликти и спорове, събудете най-доброто от вашите черти и… чудесните резултати няма да закъснеят.

Близнаци

През 2014 г., вие като никога ще бъдете уверени в себе си. Това ще доведе до това, че вие ​​ще бъдете в състояние бързо да разрешате спорните въпроси и да разнищвате проблемите.Не е изключено това да доведе до проблемни ситуации по време на работа, но не се отчайвайте и бъдете по-търпеливи.В семейния живот в Годината на Коня всичко ще бъде гладко. Прекарвайте повече време с децата и отделете повече време на тяхното образование. Не лишавайте от внимание и своя любим. Кариерата си е кариера, но не поставяйте на изпитание търпението на своята половинка и по-често се грижети за него и го обгръщайте с внимание. Опитайте се по-малко да обсъждате личния си живот, той може да стане повод за ревност от страна на близки приятели.

Рак

За жените Раци 2014-а обещава солидно израстване в кариерата и повишение на заплатата. Освен това това ще бъде много интензивна емоционално година и за щастие, в повечето случаи това ще бъдат положителни емоции.На работното място вие ще имате повече отговорности и задължения, но в същото време ще се увеличи заплатата ви и ще бъдете повишена в длъжност. Разбира се, това ще означава, че ще имате по-малко време за семейството, възпитанието на децата и… своя съпруг. Не се отчайвайте, децата ще ви подкрепят, а мъжът ви ще бъде щастлив за успеха ви на работното място. И е напълно възможно, когато се върнете вкъщи от работа, вас да ви очаква вкусна вечеря и изненада, за която отдавна сте си мечтали.

Лъв

През 2014 г., Лъвицата ще бъде на върха през цялата година. Вие ще станенете звезда у дома си, на работата, по време на срещи с приятели и на всеки купон. Вие ще бъдете в центъра на вниманието.Но това може да доведе до проблеми и кавги в семейството, тъй като активният живот извън дома може да доведе до това, вие да захвърлите семейните отговорности, а това въобще няма да се хареса на вашия съпруг. Дори и да посещавате купони и приятели заедно с мъжа си, това не снема вашата отговорност. Освен това през тази година вие ще харчите много пари и ще губите много време и грижи за посещаване на фризьорски и козметични салони. И това също може да предизвика напрегната ситуация в семейството.Обърнете внимание на поведението си и го коригирайте, като се опитвате да избегнете споровете. Прекарвайте повече време като майка, защото благосъстоянието на семейството – това е и вашето благополучие и щастие на първо място.

Дева

През 2014 г., жените Деви буквално поглъщат текущите проблеми и притеснения. Остри ситуации няма да има, всичко ще върви гладко и стабилно. Планирайте времето си. Вашето семейство ще бъде благодарно за грижите и вниманието.Но често си спомняйте, че освен работа и личен живот има и други аспекти. Направете промени във външния си вид, Годината на Коня е особено благоприятна за Девите в това отношение. Направете си друга прическа, сменете цвета на косата си.Лятото е чудесно време за това, да прекарате известно време с любимите си хора. Организирайте романтична вечер само за вас двамата, предприемете романтично пътуване пак двамата.Девите, които още не са омъжени, напълно е възможно в Годината на Коня да станат съпруги. Възможно е да ви подарят приятен и дългоочакван подарък. Годината на Коня като цяло е много успешна за вас, най-важното е да не изменяте на своите правила.

Везни

В Годината на Коня през цялото време се опитвайте да се придържат към принципите си. Първата половина на годината обещава да бъде много интензивна. Може да имате проблеми с партньора си без видими предпоставки.Обърнете повече внимание на своите родители. Децата също ще се нуждаят от повече внимание, затова съхранете хладнокръвието си.

Втората половина на годината обещава да бъде стабилна. Очаква ви приятна почивка с любимия човек, а от финансова гледна точка ще бъде изцяло обезпечена. Обновете гардероба си, купувайте повече красиви и подходящи аксесоари. Прекарвайте повече време с приятелите си, това ще ви позволи да се отпуснете и да се заредите с положителни емоции за дълго време.

Скорпион

2014 г. обещава на жените Скорпиони много неочаквани изненади. Това може да бъде ценен дългоочакван подарък или покана за романтична вечер. Очаква ви внезапно предложение, за което дори не сте се надявали. Не се колебайте да си пожелаете най-съкровените мечти на Нова година, съдено им е да се сбъднат. Просто не губете положителната си нагласа.В средата на годината можете да изпитате някои финансови затруднения. Опитайте се да не взимате кредити или да давате на заем, ако не сте сигурни, че можете да получите парите си обратно, в противен случай можете да се окажете в трудна ситуация.Като цяло, годината ще бъде положителна, важно е да не губите контрол над ситуацията и да бъдете бдителни.

Стрелец

През 2014 г., жените Стрелци ще бъдат във възход. Успехът ви очаква както в личния живот, така и на работното място. В Годината на Коня може да изпълните мечтата, за която отдавна мислите.Това е един много положителен период за започване на бизнес, знания и пари за това ще имате достатъчно. Вие ще имате достатъчно време, за да работите. Също така ще имате покровител, който може да ви помогне в постигането на целите както морално, така и финансово.В семейния живот всичко ще бъде гладко и без драматични промени. Оставете се да бъдете малко по-слаба в присъствието на своя любим, за да може той да се почувства като истински силен човек. Дайте му повече време, прекарвайте почивката си заедно и, разбира се, не забравяйте за съвместен романтичен уикенд.

Козирог

2014 г. ще бъде положителна, за да постигнете целите си. Освен това ще имате по-голямо желание да се грижите за себе си. Запишете се на фитнес, направете си абонамент за салона за красота.Грижите ви над вас самата няма да останат незабелязани и всички ще забележат положителните промени. Вашият партньор високо ще оцени това и той ще се опита да прекарва повече време с вас, дори отлагайки много важни дела заради вас.Вие често ще посещавате публични места и ще оставяте положително впечатление за себе си. Отделете време за своите приятели и не им отказвайте помощ. Ваши приятел може също да поиска финансова помощ, не му отказвайте, тази услуга ще ви се върне стократно.

Водолей

2014 г. ще бъде пълна с промени за жените Водолей. Има шансове да смените работата си, дори ако на предишната сте били добър екип. На новата работа на първо време се подгответе за трудности с новия екип. През лятото има вероятност да започнете продължителен ремонт, който в крайна сметка ще започне да ви дразни.

В личния ви живот могат да се появят големи промени. Можете да намерите човек, с когото искате да свържете съдбата си. Помислете два пъти за това решение, тъй като Водолеите са жени, които обикновено са женени дълго време. Така че обмислете разумно с що за човек свързвате съдбата им. Особено бъдете разумни, ако вече сте омъжена.Основният съвет за жените Водолей – не вземайте резки, прибързани решения в течение на цялата година, и към края й вие ще си съхраните позитивното настроение.

Риби

Годината на Коня ще бъде много добра година за жените Риби, тя ще бъде изпълнена с положителни преживявания и впечатления. Тези, които стоят добре на работното си място, ги очаква увеличение на заплатите и кариерен ръст. А можете да получите и много интересно предложение за нова работа.Освен това Годината на Коня може да донесе бебе на тези, които дълго са мечтали за това – тази година е много благоприятна за зачеване. Децата, родени през тази година, ще имат добро здраве и интелигентен ум.Можете да направите нови интересни познанства, които да се развият в сериозна връзка.

Не се страхувайте да вземате важни решения. По-малко обсъждайте личния си живот, защото вие сами знаете как най-добре да постъпвате. Бъдете уверени и ще успеете.

pik.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!

=====


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.