Начало » Новини

Лазаров: В офиса на Орлин Алекисев са унищожавани документи

Публикувано от:  на февруари 23, 2014 Няма коментари

Лазаров: В офиса на Орлин Алекисев са унищожавани документи

Лазаров: В офиса на Орлин Алекисев са унищожавани документи

“В офиса на Орлин Алекисев са унищожавани документи. Повече няма коментирам. Всичко е надлежно описано”. Това обяви главният секретар на МВР Светлозар Лазаров пред bTV, по повод акцията срещу депутата от ГЕРБ.

Попитан за връзката на Орлин Алексиев с наркоканала, той каза: „Нито потвърждавам, нито отричам. В един от офисите му бяха унищожавани документи. Иззетите материали са документирани. Ако може някой да ме обори, нека заповяда. Повече от двама души в схемата са българи и са на високи позиции.”

„Два тона кокаин са транспортирали в пратката от Южна Америка. 600 кила са им отклонили на място и така във Франция акостираха 1400 кила чист кокаин за 270 млн. Този продукт на улицата става 5 тона. Ето такива неща можем да говорим за международния канал. Знаем кои са тези хора. Досъдебно производство има срещу тях във Франция”, обясни Лазаров.

„Информацията за международната група дойде като сигнал от полицията. Никой не кара кокаин за спорта, а става въпрос за пари. Крайната дестинация е била Испания. Интересно е да се види къде са отивали парите досега. Ние знаем. Имаме намерение и волята да стигнем до края, но няма да сипя обвинения от телевизора”, обясни Лазаров.

Източник: cross.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.