Начало » Лайфстайл, Новини

Орлин Павлов загърби болни деца заради хонорар!

Публикувано от:  на ноември 18, 2013 Няма коментари

Орлин Павлов загърби болни деца заради хонорар!Орлин Павлов загърби болни деца заради хонорар! Цвета Кирилова: Той не само се оттегли от кампанията, а и нанесе сериозни морални и финансови загуби на сдружението.

Певецът Орлин Павлов отказал предварително поет ангажимент за благотворителност заради… някой лев в повече. Новината оповести журналистката Цвети Кирилова – създател на “Сдружение Азбукари”, което се занимава със социално ангажирани каузи в сферата на образованието, науката, спорта и културата.

Около 15 часа днес Кирилова изрази възмущението си от разговор с мениджъра на певеца. В социалната мрежа “Фейсбук” някогашната водеща в Нова телевизия разказа как й е било съобщено, че Орлин Павлов няма да пее за децата с увреждания във Велико Търново, защото получил предложение за платена изява на същата дата.

Думите на Цвети Кирилова разбуниха духовете в социалната мрежа. За по-малко от час десетки потребители започнаха да се надпреварват в критиките си по адрес на Орлин Павлов. Повечето от тях са втрещени от т.нар. мъжка дума, която певецът обругал със сребролюбието си.

Автентичното съобщение от стената на Цвети Кирилова във "Фейсбук":

Автентичното съобщение от стената на Цвети Кирилова във “Фейсбук”:

 © blitz.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.