Начало » Любопитно

Професор от БАН: Ванга позна – извънземните идват!

Публикувано от:  на февруари 20, 2014Няма коментари

Професор от БАН: Ванга позна - извънземните идват!„Много учени, които изследват извънземните, са убедени, че до двадесетина години ще имаме контакт с раса от друга планета”, категоричен е проф. Лъчезар Филипов, който от години изучава Космоса. По повод неизвестно доскоро предсказание на пророчицата Ванга, че през 2030 г. извънземен кораб ще кацне в Рупите, той призна: „И аз съм бил при Ванга. Тя ми каза, че вижда извънземните, но е много рано човечеството да се свърже с тях. Просто не сме дорасли”.

Според професора извънземните са идвали на Земята много пъти и продължават да го правят постоянно. Има твърде много артефакти, които доказват това. Да започнем от различните религии. Поклонниците на всяка от тях говорят за пристигащи от небето богове. В далечните времена хората не са можели да контактуват помежду си. Как тогава са стигнали до едни и същи изводи, пита проф. Филипов.

Той дава примери още с пирамидите, които не са само в Египет, но и по цялото земно кълбо. Хората, според него, не са продукт на Дарвиновата теория. Те са доведени тук изкуствено от извънземни. „Дори и сега продължаваме да бъдем обект на тяхно наблюдение. Но никога никой не се е опитвал да ни окупира и покорява”, напомня професорът.

На международна конференция в Санкт-Петербург, на която е участвал, са били дискутирани резултатите от работата на сондата „Кеплер” – от няколко десетилетия тя търси планети, подобни на нашата. Според последните й изследвания в едно кътче на Вселената има около 600-700 небесни тела, които имат условия за живот, подобни на нашите.

„Проблемът е, че ние продължаваме да се ослушваме за радиосигнали. Не знаем колко са напреднали расите там и дали все още работят с тях. За размерите на Космоса това е все едно да викате от единия край на града към другия и да се надявате да ви чуят”, обясни експертът по извънземни.

Източник: pik.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.