Начало » Любопитно

Лъчезар Филипов пред БЛИЦ: Извънземните са тук – контролират ни и ни помагат!

Публикувано от:  на януари 9, 2014Няма коментари

Лъчезар Филипов пред БЛИЦ: Извънземните са тук - контролират ни и ни помагат!

Лъчезар Филипов пред БЛИЦ: Извънземните са тук – контролират ни и ни помагат!

Сигналите за НЛО на летищата в Бремен и Хийтроу са верни, категоричен е ученият.

Доколкото съм запознат, сигналите за появата на извънземни по летищата в Бремен и на „Хийтроу“ са достоверни. Това коментира пред БЛИЦ проф. Лъчезар Филипов, който от 40 години се занимава с НЛО.

И Англия, и Германия имат към министерствата на отбраната специални отдели за НЛО и на тези въпроси се гледа сериозно, посочи Филипов.

Британските медии алармираха преди дни, че Службата за авиационна безопасност на Великобритания е започнала официално разследване във връзка със съобщението на пилот на самолет Airbus А-320 за възникнала опасност от сблъсък с НЛО недалеч от пистите на лондонското летище „Хийтроу”. Според командира на полета от момента, в който видял обекта в небето, самолетът бил на височина 10 000 метра и на 32 километра от летището. Събитията са станали през юли миналата година, но едва сега получават гласност.

В Бремен пък НЛО изправи на нокти летището в понеделник вечерта, по данни на германският таблоид „Билд“. Летящият обект се е виждал на радарите на аеропорта в продължение на три часа и това е предизвикало хаос в полетите на летището.

Бившият военен министър на Канада Пол Хелиър заяви по руска телевизия, че извънземните вече са сред нас, но отказват да се появят наяве и да споделят технологиите си, докато не се променим и не спрем да водим войни и да замърсяваме околната среда.

По думите на Хелиър, има около 80 различни вида извънземни. Някои от тях изглеждат точно като нас и могат да се разхождат по улицата и ние въобще да не ги забележим, каза той в ефира на Russia Today в събота.

В България имало много запитвания и снимки по темата, но нямало нито един официален орган, който да се занимава с аномалии и феномени, оплака се проф. Филипов, който признава, че никога не е виждал НЛО, но твърдо вярва в извънземния разум.

Те са сред нас – контролират ни, помагат ни, но няма да ни унищожат. Пазят ни да не правим големи грешки – неслучайно във военни бази са блокирани изстрелвания на ракети по странни причини, посочи Филипов.

Голямата надпревара на военните била кой първи да получи от висшия разум информация за нови технологии за унищожение. Защото, по думите на професора, големите проблясъци на учените били именно информационни пакети от Космоса, които пристигали при конкретни хора, като Айнщайн и Нютон, например. Извънземните обаче били внимателни – не желаели да ни дават информация именно заради антагонизма на обществото ни и използването на знанията за унищожение.

У нас, последните сигнали до проф. Филипов от хора, видели извънземни, били за Родопите. Жена, която обикаляла по светилищата там заснела над тях обекти. Самият професор пък има подозрения, че на Перперикон нещо от Космоса е кацало, иначе защо хората щели да се катерят толкова на високо преди толкова много години.

Източник: blitz.bg


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.