Начало » Любопитно

Шок! Учен: Извънземни са оставяли житни кръгове в Добруджа и Рила

Публикувано от:  на февруари 16, 2014Няма коментари

Шок! Учен: Извънземни са оставяли житни кръгове в Добруджа и РилаИзвънземни цивилизации оставят житни кръгове с послания по нашата Земя. Това обяви проф. Лъчезар Филипов (на снимката долу), който изследва т.нар. пиктограми, в предаването „Горещо“ на Венета Райкова.

Според него тези кръгове служат за комуникация между самите извънземни цивилизации, а не са послания от тях за човечеството. Той се обоснова с това, че един човек с нормален ръст от около 1,80 м не би могъл да ги види в цялост и да ги разчете, но те се виждат перфектно от високо. Все пак имало и случаи на комуникация между хора и извънземни чрез пиктограми.

Филипов разказа, че подобни кръгове, които са заснети във Великобритания и в Чехия, се правят и изкуствено – когато някой цели да заблуди обществото. Разликата обаче веднага се забелязвала. Житото в направените от човешка ръка кръгове е изгорено, препечено, унищожено. Докато другите, създадени от извънземни, са направени чрез огъване на растението, което не го унищожава – от него пониква жито.

Той обяви, че кръговете могат да бъдат разчетени, подобно на йероглифи – единственото, което трябва да се направи, е да се разчленят до по-прости фигури. Проблемът е, че ние не познаваме шифъра, по който са изградени.

Проф. Филипов заяви, че и у нас е имало подобни необясними пиктограми. „В Добруджа и Рила са виждани такива кръгове – около Рилските езера, както и в Софийското поле. Те не са снимани, но очевидци са свидетелствали за тях, каза още проф. Филипов.

Източник: pik.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.