Начало » Любопитно

Шокиращи прогнози на великия Едгар Кейси за 2014 г.: Правим контакт с извънземни!

Публикувано от:  на декември 20, 2013 Няма коментари

Шокиращи прогнози на великия Едгар Кейси за 2014 г.: Правим контакт с извънземни!

Шокиращи прогнози на великия Едгар Кейси за 2014 г.: Правим контакт с извънземни!

Наричат Едгар Кейси човек загадка, чиито пророчества се оказаха реалност. Ето защо прогнозите за 2014 г. на Кейси представляват интерес за много хора…

Предсказанията на Едгар Кейси за 2014 г. – да знаеш бъдещето, е интересно и страшно, защото можеш да видиш това, което не ти харесва. Въпреки това, ако действаш компетентно, можеш да организираш всичко правилно, да предотвратиш дори и най-ужасната катастрофа. Много биха искали да знаят съдбата си, но такива знания притежават само избрани.

Едгар Кейси е оставил няколко реда, пророкуващи трети глобален конфликт. Той говори за размирици, които ще се зародят около проливите Дейвис и в Либия, и в Египет, и в Анкара, както и в Сирия, около проливите в Австралия, в Индийския океан и Персийския залив. Като се имат предвид войните в Афганистан и Ирак, както и напрежението в Близкия изток в момента, няма как да не обърнем внимание на думите му.

Що се отнася до Русия, пророкът предрича, че през 2014 г. нея я очаква разцвет, защото след глобалното затопляне страната ще бъде по-малко засегната, а Сибир ще стане крепостта на възраждащата се човешка цивилизация.

Прогнозите на Едгар Кейси за 2014 г. касаят и Америка. В Алабама ще се приземи флот на Космическо Съдружество, чиито пратеници ще донесат на жителите на Земята ултиматум: или живейте в мир, или планетата ще загине. Контролиращите живота на земляните извънземни ще дадат на човечеството шест месеца, за да спрат всички конфликти и войни.

Едгар Кейси смята, че земляните ще установят контакт с извънземни и ще влязат в коалиция с “пътуващите във времето”. Ясновидецът дори е изобразил емблемата на организацията на бъдещето: жена и мъж, намиращи се в наполовина прозрачна топка.

pik.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.