Начало » Новини

Синоптици: Идва постепенно, но трайно затопляне! Температурите скачат над 16 градуса! На 14 февруари времето ще е само за любов!

Публикувано от:  на февруари 6, 2014 Няма коментари

Слънчев зимен ден, времето, време, зима, сняг, слънце, дърво

Пролетта изглежда все повече не като бъдеща прогноза на синоптиците, а като сезон, в който страната ни влиза – постепенно, но трайно. Този извод може да се направи след справка в 10-дневната метеорологична прогноза, публикувана на сайта sinoptik.bg.

 В следващите няколко дни температурите постепенно ще се повишават. Най-ниски те ще са в Северозападна България, а най-високи – в Южна България и по Черноморието.

 Минималните (които се измерват рано сутринта) ще продължат да бъдат отрицателни, но ще се повишават. На 13 февруари ще бъдат измерени последните градуси под нулата.

 Същевременно максималните температури също ще се повишават, като ще достигат стойности от 16-18 градуса

 Времето ще се погрижи специално за всички влюбени. Точно на 14 февруари – Свети Валентин, то ще е приятно и меко. Минималните температури ще са между 0 и 5 градуса, а максималните – между 8 и 14 градуса. На места – главно в Източна и Северна България, се очаква да бъде предимно облачно, но никъде няма да вали.

 Източник: blitz.bg


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.