Начало » Любопитно

Най-невероятната любовна история! Момиче се влюби в момче, носещо сърцето на брат й!

Публикувано от:  на януари 31, 2014 Няма коментари

Най-невероятната любовна история! Момиче се влюби в момче, носещо сърцето на брат й!

Най-невероятната любовна история! Момиче се влюби в момче, носещо сърцето на брат й!

Това вероятно е най-невероятната любовна история, която сте чували някога. На пръв поглед Ерин и Конър са обикновена влюбена двойка, но в гърдите на мъжа й бие сърцето на брат й Келън, който на два пъти ги събира, научи HotArena.net.

Конър е едва на 17 и е запален спортист, когато сърцето започва да го предава. Първоначално отнася всичко към тренировките, но после става по-зле и накрая отива на лекар.

Диагнозата е страшна—положението е толкова сериозно, че има нужда от спешна трансплантация. Конър се нарежда в опашката за чакане на донори, а семейството трепери, че може да изгуби сина си.

В същото време в Южна Дакота едно 20-годишно момче намирасмърттаси. Келън излязъл да пийне с приятели попаднал в сбиване и фатален удар води досмърттаму.

Сърцето му обаче е напълно здраво за Конър и той става негов донор. „Това трябваше да е най-щастливия ден в живота ми, но знаех, че някой е умрял заради мен“, спомня си Конър.

Месеци наред той мисли за момчето и решава да се срещне със семейството. Година след операцията отива в дома му, притеснен, че няма да го приемат.

Страховете му не се оправдават и личномайката на Келън го прегръща като роден син. Именно тогава той среща и любовта на живота си—Ерин.

„Още като се видяхме, нещо се случи между нас, не можех точно да го определя, но след първата среща постоянно мислех за това“, спомня си Ерин. Конър също усетил притегателното усещане, но го игнорирал.

Младият мъж се опитал да изгони неканените мисли, а Ерин се опитала да си забрани за момчето, което не само е 9 години по-малко от нея, но и носи сърцето на брат й.
„Мисля, че духът на Келън искаше да ни събере. Толкова силно беше желанието ни да се срещаме и да си говорим за него. Накрая имах усещането, че в мен живеят двама души“, споделя години по-късно Конър.

Източник: pik.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.