Начало » Любопитно

Вижте човекът, който доказа, че за мечтите няма граници! (видео)

Публикувано от:  на януари 24, 2014 Няма коментари

никВсеки ден сме изправени пред два избора! Можем да решим да сме в добро настроение и да бъдем щастливи или можем да изберем да сме в лошо настроение и да бъдем нещастни. А вие какво избирате?

 Разбира се че всеки иска щастието, но истината е, че доста от нас се предават на нещастието. А не трябва! Не трябва, защото имаме всичко, всичко, за да се чувстваме прекрасно и да бъдем удовлетворени от живота. Не вярвате ли? Вижте тези видеа тогава!

 Те ще ви запознаят с Ник Войчич. Може би сте чували за него, а ако не сте, може би това е точният момент в живота ви, когато да чуете за него. Защото в живота няма нищо случайно, всичко се случва в точния момент. Дори това, че Ник се е родил без крака и ръце, например, също съвсем не е случайно. Тази „трагедия“ всъщност е неговата благословия, която го превръща в един от най-вдъхновяващите хора в целия свят.

 Той притежава дарбата да вдъхновява, да мотивира, да вдъхва желание за живот и вече години споделя това с милиони хора. Изнася лекции, подпомага бедните, инвестира, дава личен пример за това как няма граници в човешкия живот. В неговият е имало много моменти, в които той е вярвал, че не може да прави много неща, че не може да бъде като всички останали… Докато не осъзнава, че единствените ограничения в живота ни са тези, които си поставяме ние самите.

 Един от най-важните принципи за Ник е способността да си благодарен за това, което имаш, а не да се вглеждаш в това, което нямаш. Най-големият двигател в живота му пък е неоспоримата вярата в това, че да смяташ, че не си достатъчно добър за нещо, е чисто и просто лъжа! И е страшно, когато си помислиш колко много хора се чувстват точно така. Като едно нищо.

 Не, приятели, ние сме нещо! Всеки от нас е уникален и притежава невероятна сила.Просто, трябва да повярваме в себе си. И тогава всичко ще бъде възможно! Вижте Ник Войчич и няма да можете да го отречете!

 

Източник: pik.bg

 

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.