Начало » Любопитно

Разтърсващо видео за малко момиче и войната разтърси света! Вижте го!

Публикувано от:  на март 8, 2014Няма коментари

Разтърсващо видео за малко момиче и войната разтърси света!Малко момиченце празнува рождения си ден, заобиколено от семейството и приятелите си. Животът тече весело въпреки съобщенията за война, които проблясват на телевизионния екран. Изведнъж избухва бомба.

Момичето е принудено да напусне дома си, лута се из хаоса на улиците и попада в бежански лагер. Косата му започва да капе, принудено е да се храни с лоша храна. Накрая майка му го кани да духне свещичката за следващия му рожден ден от бедна „торта”, поставена в алуминиева чиния… в болничното легло. Колко се е променил животът!

Това въздействащо видео е дело на британската организация „Спасете децата” по случай третата годишнина на конфликта в Сирия. То цели да покаже колко лесно може да се промени всичко, как за дни можем да загубим целия свят, с който сме свикнали и да попаднем в хаоса на войната.

Клипът е създаден във формата „по една секунда на ден” и показва най-важните мигове от живота на малката героиня в кратки, впечатляващи епизоди.

Източник: pik.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!

=====


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.