Начало » Любопитно

Интервю с извънземно шокира интернет! Чуйте какво разкрива! (Видео)

Публикувано от:  на декември 17, 2013Няма коментари

Интервю с извънземно шокира интернет!Интервю с извънземно шокира интернет! Уфолози и любители на конспирациите от цял свят не спират да разпространяват в мрежата видеото, в което извънземно същество разкрива откъде произлизаме, как се е озовало тук и какво се е случило с планетата му.

Razkritia.com попадна на аудиозаписа през YouTube канала на един от най-върлите търсачи на НЛО Джейсън Хънтър. Клипът е озаглавен „My Grey Guest“ („Моят сив гост“) и е само първата част от цялото интервю.

Естествено, най-логичният въпрос е как се води интервю с извънземно, на какъв език? Разговорът се води на английски, като на въпроса на интервюиращия „Откъде владееш моя език“, извънземното отговаря: „Ние сме тези, които ви дариха с тази реч“.

Гласът на съществото е особен, говори много забавено и трудно му се разбира, най-вероятно е обработен през някаква програма. Извънземното обяснява как ресурсите на неговата планета са се изчерпали, водата пресъхнала и започнали да търсят други планети. „Пътувах стотици години, докато ви намеря, сега съм болен. Страхувам се от човеците в костюми, те ме преследват“, казва инопланетянинът. Интервюиращият уточнява, че става въпрос за полиция, спецчасти.

Джейсън Хънтър изрично уточнява в описанието на клипа: „Това е кратък филм, върху който работя. Публикувам аудиото от първа част, за да видя какви ще бъдат настроенията след него и дали ще привлече интерес“.

Видеото е любителско и не претендира за автентичност, въпреки това предизвика не само масов интерес, но и паника сред някои потребители. „Защо пък да не е истинско“, питат се фенове. Истината е някъде там…

pik.bg


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.