Начало » Свят

Четири поколения на едно семейство се възпроизвеждали чрез кръвосмешения

Публикувано от:  на декември 12, 2013Няма коментари

трафик на хора

През изминалите дни бе разкрита мрачна и отвратителна тайна на живописна долина в Австралия, в която мръсни деца с физически деформации, родени в резултат на поколения на кръвосмешения, живеели в „култ“ от 40 възрастни и младежи. Неспособни да водят нормален разговор, някои от децата са имали странно оформени черти, защото са плод на интимните отношения между кръвно свързани родители. Братя и сестри, чичовци и лели били интимни едни с други в течение на цели четири поколения и отглеждайки децата си в ужасни условия. На свой ред децата също били интимни помежду си и имали свои деца.Децата, заварени да живеят в мръсни бараки и изпочупени каравани, са имали редица физически малформации заради кръвосмешението. Сред тях е имало момче със сериозни затруднения при ходене и тежка форма на псориазис. Друго дете пък е имало проблеми със слуха и очите. На трето очите му били разместени. 9-годишно момиченце, което не чувало и не можело да пише, говорело накъсано и едва разбираемо, не е било способно да се къпе. То също не е знаело как се ползва тоалетна и какво е тоалетна хартия.

Шокиращото разкритие за живота на семейството в долината, разположена западно от Сидни, напомня на деформираните герои на филма Deliverance. Потресаващите подробности за сексуалното насилие и кръвосмешенията поколения наред бяха разказани от news.com.au благодарение на решение на съда в Ню Саут Уелс, който се съгласи да разкрие за обществото своите архиви.

Името на долината се запазва в тайна, а на семейството се дава псевдонима Колт, за да се запази самоличността на непълнолетните. Решението да се разгласят подробности за случая е било взето, за да се разкаже на австралийската нация за най-ужасния случай на кръвосмешение в историята на страната.

Семейството можело да не бъде никога разкрито, ако жителите на съседен град не съобщили на властите за деца, които живеят в планината и не ходят на училище. Местен жител разказа, че той и приятелите му дори се шегували, че щом някой идва от долината, значи е резултат от брак между близки родственици. „Винаги бяха мръсни. Там където живееха нямаше нито вода, нито електричество, само пръст“, казва още той.

Полиция и служители на социалните служби останали потресени, когато навестили лагера на семейството. Там те открили 40 възрастни и деца, които живеели в две изпочупени каравани, две бараки и палатки. От течаща вода или канализация нямало дори и помен.

Вестник „Телеграф“ съобщава, че по печките и кухненските съдове имало пръст, в хладилника изгнили зеленчуци, а кенгуру спяло в едно от леглата на децата. Моторни резачки, чували с боклуци и оголени електрически кабели лежали навсякъде. Нямало тоалетна, душ и баня като цяло. „Никога няма да забравя това, което видях“, споделила потресена полицайка след операцията.

Началото на култа се води от прапра бабата и дядото, които били брат и сестра. През поколенията семейството продължило да се „регенерира“, като децата правели секс помежду си, когато ставали достатъчно възрастни. Резултатът, според съдебните документи, бил такъв, че някои от децата били умствено изостанали и с физически увреждания. С*** в култа се правил от братя и сестри, чичовци и племенници, баща и дъщери.

Семейството се състояло от пет групи, като само едно от децата имало баща и майка без кръвна връзка помежду си. На 18 юли 2012 полицията и социалните работници са отвели 12 деца от долината. Скандалът избухва след техния разпит.

blitz.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.